Teresa Vazquez Del Tin 48 jaar uit Rosmalen

Ik vond eindelijk een manier om het makkelijk vol te houden!*

Na een aantal zwangerschappen wilde ik weer heel graag terug naar het gewicht wat ik hiervoor had, maar ja dat was inmiddels 11 jaar geleden. Ik heb op verschillende manieren geprobeerd om mijn doel te bereiken. Vaak viel ik even af maar na 4 weken of een bepaalde gelegenheid lukte het me dan niet meer om gemotiveerd te blijven en viel ik weer terug in mijn oude gewoontes.

Ik was steeds aan het klagen tegen mijn vriend dat ik zo graag een gezondere levensstijl zou willen, maar ik wist niet hoe. Totdat ik op Facebook een foto van een moeder van school zag die bij Super Shape het PowerSlim programma had gevolgd. Natuurlijk had ik wel eens wat foto’s gezien van anderen, maar om het van een bekende te zien was voor mij toch net dat wat ik nodig had om er goed over na te denken. Ik had nog wel wat twijfels over de kosten, maar na een gesprek met mijn vriend heb ik toch een afspraak gemaakt. En daar ben ik nog steeds heel blij mee!

Wat het PowerSlim programma me opgeleverd heeft? Dat ik nu wel van winkelen houd. Hmmm.. misschien is dit juist een nadeel haha. Nee hoor, even zonder gekheid ik ben super blij met het resultaat. Ik voel me veel fijner. Al moet ik nog wel wennen aan het beeld dat ik altijd van mijzelf had, nu niet meer de werkelijkheid is. Mijn volgende doel is om in balans te blijven. Maar met behulp van diëtisten/coaches Michelle en Eveline gaat me dat zeker wel lukken!

Om eerlijk te zijn heb ik eigenlijk geen uitdagingen gehad tijdens het programma. In het begin dacht ik ‘Ohhh ik mag geen koffie verkeerd meer’, maar vanaf dag één ben ik thee gaan drinken en na een paar weken ben ik zwarte koffie met een zoetje gaan drinken. Zelfs de vakanties zijn goed gegaan. Natuurlijk heb ik wel een keer pizza, een ijsje en ja ook lekker een latte genomen, maar met mate. Doordat er zoveel lekkere producten zijn van PowerSlim is het voor mij niet moeilijk geweest om het programma vol te houden. Misschien komt de uitdaging nu, omdat ik, nu ik mijn doel bereikt heb, weer meer mag eten. Gelukkig gaat dat tot op heden ook goed.

De grootste eyeopener voor mij was het feit dat ik voldoende at en daardoor niet in de verleiding kwam om iets anders lekkers te nemen. Daar was ik het meeste verbaasd over. Ik kon gewoon lekkere dingen aanbieden aan anderen en dacht er zelf niet eens aan om dat ook te willen nemen.

Als je ook je doel wilt bereiken dan zou ik je de volgende tips willen geven: De knop moet om zijn en daar bedoel ik mee dat je er echt klaar voor moet zijn. Dat klinkt misschien afgezaagd, maar anders lukt het niet. Zoals ik al eerder vertelde, mij lukte het ook steeds niet en nu gelukkig wel. Kies iets wat echt bij jou past. Voor mij was dat PowerSlim bij Super Shape. Door de producten maar ook zeker door de lieve en deskundige dames die mij hebben begeleid en dat nog steeds doen. 

Eveline
Coach van Teresa

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer