Winkelwagen
Terug

41 jaar uit Middelbeers

"Ik was bang dat ik weer zou terugvallen* "

Zondag 29 november 2020. Op die dag begon mijn ‘avontuur’ met PowerSlim. En wat voor een avontuur! Ik neem je mee naar mijn verhaal.

Sinds ik samenwoonde met mijn vriend (inmiddels man) sloop er bij ons langzamerhand een wat ongezonder eetpatroon in. Overdag at ik ‘gewoon’ gezond, ik kookte ook redelijk gezond, maar ’s avonds kwam de ‘lekkere trek’. Waar het eerst nog bleef bij één koekje of een paar handjes chips, werd het uiteindelijk een half pak koekjes of een halve zak chips. Ook overdag greep ik steeds sneller naar iets ongezonds. In eerste instantie besefte ik niet echt dat dit anders moest, maar op een gegeven moment merkte ik dat mijn broeken niet lekker meer zaten. Dat was het punt waarop ik dacht: dit moet anders.

Het PowerSlim programma

Eind november 2020 stond mijn intake gepland. Wat een geluk dat Lieke mij als PowerSlim coach bij dit hele proces begeleidde. De lijntjes met haar waren heel kort; als ik een vraag had (en die waren er in de beginperiode nogal wat), dan hoefde ik haar maar te bellen/mailen en ik had antwoord. Heel fijn!
Tijdens de intake kreeg ik heel veel informatie en duizelde het me eerlijk gezegd even, ik vroeg me af of me dit wel ging lukken. Daarom was het starterspakket voor de eerste week erg prettig, ik kreeg voor iedere dag een doosje met daarin de benodigde producten. Heel duidelijk! Ik bepaalde samen met Lieke mijn doel. Wekelijks kwam ik naar mijn coach om te wegen, om te bespreken hoe het allemaal ging en om nieuwe producten uit te kiezen. Het was heel fijn dat ik wekelijks ‘mocht’ komen, dat voelde voor mij echt als een ‘stok achter de deur’ en op die manier werd ik erg gestimuleerd om het gezonde voedingspatroon vol te houden.

Opbouwen naar meer koolhydraten

De eerste periode van het hele traject verliep prima. Omdat je zo’n zes eetmomenten op een dag hebt, eet je voldoende. Mijn lichaam was inmiddels gewend om zo min mogelijk koolhydraten en veel eiwitten binnen te krijgen. Op een gegeven moment mocht ik ook weer wat producten met koolhydraten eten. Hoewel ik toen wel even bang was om in mijn oude patroon terug te vallen, ging het ‘opbouwen’ naar een normaal eetpatroon toch behoorlijk goed. Ik heb geleerd hoe, wat en wanneer ik het beste kan eten. Door hier zelf heel bewust van te zijn, kan ik dit ‘nieuwe’ eetpatroon prima volhouden. Daarnaast heb ik nu, aan het einde van mijn traject, met mezelf afgesproken dat ik twee keer per week iets lekkers mag eten. Op die manier kan ik deze nieuwe levensstijl goed volhouden en dat vind ik erg belangrijk.

Een jaar nabegeleiding

Donderdag 15 april 2021. Eén van de laatste keren dat ik wekelijks ga wegen. Mijn doel heb ik twee weken geleden behaald. Wat ben ik blij! Ik voel me goed en heb er alle vertrouwen in dat ik dit volhoud. Ik krijg nog een jaar ‘nabegeleiding’ en dat is heel fijn, omdat ik op die manier toch in de gaten gehouden word.

Veel dank aan Lieke van Brinkpoint Diessen voor de enthousiaste en kundige begeleiding!

Lieke
Coach van Judie

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer