Winkelwagen
Terug

48 jaar uit Goor

"Ik was er klaar mee en klaar voor!* "

Eind november was het zover en ben ik aan de slag gegaan. Ik was er helemaal klaar mee en klaar voor! Best een rare tijd zo voor de feestdagen.

Wendy, een vriendin van me startte als PowerSlim coach in haar center Slim in Vorm en ik ben als haar eerste klant gestart. Ik was niet bekend met het PowerSlim programma en ging van start met het starterspakket. Hierin zitten diverse producten uit het assortiment voor de eerste 7 dagen producten, een kookboek, een shaker en vitamine en mineralen voor 30 dagen. Het ziet er allemaal erg mooi uit en het is vrij eenvoudig om te volgen.

Er is een heel duidelijk weekmenu en iedere dag zijn er zes eetmomenten. De gerechten zijn allemaal vrij eenvoudig klaar te maken en smaken erg lekker. Het was voor mij geen straf om het programma te volgen. De knop was ook helemaal om, maar het was ook zeer zeker goed vol te houden. Vaak had ik niet het idee dat ik met een gezond eetpatroon bezig was.

Iedere week kreeg ik een paar tips en ging ik met een nieuw weekmenu naar huis. Daarnaast heb ik veel gewandeld. Ook het hardlopen heb ik weer opgepakt met mijn schoonzus/vriendin. Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en daar ben ik reuze blij mee. Ik voel me fitter en zit weer lekker in m’n vel. Door de steun van m’n coach en iedere week een weegmoment is het me gelukt. Echt een aanrader dus! Je kan altijd vrijblijvend een kennismaking gesprek aanvragen, ik zeg doen!

Wendy
Coach van Maaike

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer