Maaike Vrielink 46 jaar uit Goor

Ik was er klaar mee en klaar voor!*

Eind november was het zover en ben ik aan de slag gegaan. Ik was er helemaal klaar mee en klaar voor! Best een rare tijd zo voor de feestdagen.

Wendy, een vriendin van me startte als PowerSlim coach in haar center Slim in Vorm en ik ben als haar eerste klant gestart. Ik was niet bekend met het PowerSlim programma en ging van start met het starterspakket. Hierin zitten diverse producten uit het assortiment voor de eerste 7 dagen producten, een kookboek, een shaker en vitamine en mineralen voor 30 dagen. Het ziet er allemaal erg mooi uit en het is vrij eenvoudig om te volgen.

Er is een heel duidelijk weekmenu en iedere dag zijn er zes eetmomenten. De gerechten zijn allemaal vrij eenvoudig klaar te maken en smaken erg lekker. Het was voor mij geen straf om het programma te volgen. De knop was ook helemaal om, maar het was ook zeer zeker goed vol te houden. Vaak had ik niet het idee dat ik met een gezond eetpatroon bezig was.

Iedere week kreeg ik een paar tips en ging ik met een nieuw weekmenu naar huis. Daarnaast heb ik veel gewandeld. Ook het hardlopen heb ik weer opgepakt met mijn schoonzus/vriendin. Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en daar ben ik reuze blij mee. Ik voel me fitter en zit weer lekker in m’n vel. Door de steun van m’n coach en iedere week een weegmoment is het me gelukt. Echt een aanrader dus! Je kan altijd vrijblijvend een kennismaking gesprek aanvragen, ik zeg doen!

Wendy
Coach van Maaike

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer