Winkelwagen
Terug

44 jaar uit IJsselstein

"Ik was gelijk verrast door de variatie aan producten!*"

Afgelopen zomer was het echt genoeg: ik wilde me weer fit en energiek voelen om de combinatie van een drukke baan en een gezin weer met plezier te kunnen maken. De knop moest gewoon om! Ik had al eerder met succes een eiwitdieet gevolgd, maar was toch weer in oude gewoontes vervallen.

Ik had mijn doelstelling vooraf voorzichtig ingesteld met het idee dat alle beetjes helpen. Mijn coach Hennie Broekhuizen van Body-Progress Nieuwegein voorspelde dat ik mijn eigen doelstelling makkelijk zou gaan halen. Ik was vooral benieuwd of ik de lange periode met eiwitproducten zou gaan volhouden. De vorige keer was ik de zakjes met poeder en de sla na een tijdje flink zat.

Ik was gelijk al verrast door de variatie van de producten in het starterspakket en vooral ook door de handige PowerSlim menu’s met de bijbehorende boodschappenlijst. PowerSlim ging mee op vakantie en de hardloopschoenen kwamen weer uit de kast. In de periode daarna zag ik bij Hennie tijdens de consulten iedere week verbetering, en op mijn hardloop app zag ik dat ik iedere week sneller en langer kon lopen.

Inmiddels ben ik aan het afbouwen met het PowerSlim programma. De ene keer gaat het me gemakkelijk af en soms is het weer even zoeken. Met de hulp van Hennie lukt het iedere keer weer om het evenwicht terug te vinden en voel ik me weer fit en heerlijk in mijn vel!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer