Winkelwagen
Terug

57 jaar uit Leerdam

"Ik was helemaal thuis in het PowerSlimmen!*"

Mijn gewicht was prima – maar ik was te klein. Dat hield ik mezelf een tijdlang voor. Tot ik niet langer om de harde realiteit heen kon: mijn gezondheid leed onder mijn overgewicht. Ik was kortademig en had last van een hoge bloeddruk.

Eind 2017 besloot ik om begeleiding te zoeken. Ik had goede verhalen gehoord en gelezen over PowerSlim en vlakbij mijn woonplaats zit een center: La Peau Satin in Leerdam. Daar ben ik eens binnengelopen voor informatie. Wat ik hoorde, sprak mij aan en ik besloot gelijk van start te gaan.

Ik kook graag en was erg blij met de weekschema’s. Na een week of drie was ik helemaal thuis in het PowerSlimmen en ging ik mijn eigen weg: gezellig struinen op internet naar nieuwe recepten. PowerSlim post zeker 2 nieuwe recepten per week en ik heb er heeeeel veel van gebruikt. Ook de ontbijtjes, lunches en tussendoortjes smaakten me uitstekend.

Inmiddels heb ik mijn doel behaald en dat bevalt me prima. Ik heb mijn draai gevonden, neem nog wel eens wat PowerSlim Balance producten. Het shoppen van nieuwe kleren is ook steeds leuker geworden. Ik voel me prima, zit vol energie en zelfvertrouwen en geniet van mijn ‘nieuwe ik’!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer