Winkelwagen
Terug

69 jaar uit Medemblik

"Ik was het helemaal zat, dat ik niet lekker in mijn vel zat*"

Ik was het helemaal zat, dat ik niet lekker in mijn vel zodat. Ondanks dat ik al zoveel pogingen had gedaan door middel van allerlei diëten.

Via Facebook las ik over het PowerSlim programma. Geen dieet maar het aanleren van een gezonde levensstijl. Dit wilde ik nog als laatste poging proberen.

Samen met mijn partner ben ik gestart bij een PowerSlim coach bij ij in de buurt, Diana. Samen wilden we vanwege diverse redenen een gezondere levensstijl aanleren.

Samen met mijn coach stelden we een doel op. Met de hulp van mijn coach en het PowerSlim programma is het gelukt om mijn doel te behalen.

Het belangrijkste vind ik dat je 6 eetmomenten op een dag hebt. Daardoor dacht ik niet de hele dag door aan eten, wat ik bij andere diëten wel altijd had. Dankzij alle lekkere recepten en tips van mijn coach Diana lukte het mij steeds beter om gezonder te gaan eten.

Ik heb veel gehad aan het kookboek van PowerSlim met allerlei recepten. Je krijgt zo inzicht in wat je wel en niet kunt eten en de hoeveelheden.

Ook de steun die ik van haar kreeg wanneer het even niet zo goed ging vond ik belangrijk. Dat hielp me om door te zetten!

Nu kan ik zeggen dat ik mijn doel bereikt heb, nog meer dan ik eigenlijk van plan was zelfs!    

Diana
Coach van Tiny

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer