Winkelwagen
Terug

39 jaar uit Kortenhoef

"Ik was het zat om me zo ellendig te voelen*"

Ik zat al twee jaar in een burn-out en had al veel gedaan om mijn herstel te versnellen maar niks werkte voor mij. Ik was het zo zat om me zo ellendig te voelen en heel erg beperkt te zijn in de alledaagse dingen… Ik wilde nog harder aan mezelf werken en weer iets proberen wat ik nog niet had gedaan.

In mijn burn-out ben ik veel aangekomen door de stresshormonen. Ik at ook niet genoeg waardoor mijn lichaam alles ging opslaan wat ik binnenkreeg. Ik werd erg onzeker en zat totaal niet lekker in mijn vel.

Toen zag ik op Facebook een bericht voorbijkomen van een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Zij organiseerde een challenge en ik wilde dat heel graag proberen. Tijdens de challenge hadden we een groepsapp om elkaar te motiveren en mijn coach had ook een picknick en powerwalk georganiseerd, super motiverend en fijn om ervaringen uit te wisselen.

Het beviel zo goed, dat ik doorzette. Mijn valkuil vóór ik met PS. food & lifestyle startte was te weinig en onregelmatig eten. Tijdens het PS. food & lifestyle programma waren er eigenlijk geen valkuilen!

Mijn grootste eyeopener was dat ik een suikerverslaving had, ik kreeg onbewust veel suikers binnen. Zo deed ik bijvoorbeeld altijd twee scheppen suiker in mijn cappuccino. Mijn coach heeft mij geleerd bewustere en gezondere keuzes te maken. De suikers laat ik nu links liggen en ik eet regelmatiger en gezonder.

Ik zou iedereen die nog twijfelt willen aanraden: zet die knop om en go for it! Je gaat je zoveel beter voelen: het geeft veel voldoening om je doel te bereiken en het heeft mij ook veel zelfvertrouwen gegeven!

Charlotte
Coach van Marieke

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer