Winkelwagen
Terug

34 jaar

"Ik was verbaasd hoe veel en hoe lekker ik mocht eten*"

in the picture

Wendy is samen met haar coach vanuit België onze kant op gekomen. In januari 2022 is ze gestart met het PS. food & lifestyle programma, met een fantastisch resultaat als gevolg. Dat gaan we vandaag vastleggen tijdens een fotoshoot! “Een beetje spannend, maar ik heb er zin in” vertelt Wendy ons. Wij hebben er ook zin in!

 

“Ik ben al zo lang ik mij kan herinneren iets zwaarder geweest. In mijn tiener jaren begon dit een belangrijk item te worden voor mijn zelfvertrouwen. Natuurlijk probeerde ik van alles om weer lekker in mijn vel te zitten. De ene methode had meer en langer effect dan de andere, maar uiteindelijk had het allemaal hetzelfde resultaat en was het niet vol te houden. Ik verviel altijd weer in mijn oude eetpatroon.

Ik bleef maar zoeken en alles liep op een sisser af. In het begin voelde ik mij steeds super trots als het me lukte om aanpassingen in mijn levensstijl te maken. Maar uiteindelijk voelde ik me weer super slecht, verviel ik in mijn oude gewoontes en was ik weer terug bij af – of nog erger. Zo ging het door de jaren heen verder en verder.”

Een kijkje achter de schermen tijdens de fotoshoot op ons hoofdkantoor!

Ik probeerde alles

“Bijna alles wat er bestond om te proberen, probeerde ik ook. Op een gegeven moment was het me gelukt dichter bij mij doel te komen. Ik had alleen continu honger en mijn humeur was niet altijd geweldig. Dit kon ik volhouden tot aan mijn zwangerschap, maar na mijn bevalling kreeg ik de laaste kilo’s er niet meer vanaf. Dit bracht frustraties en eetbuien met zich mee, dus begon het verhaal weer helemaal opnieuw.

Ik begon opnieuw met alles waar ik van dacht dat kon helpen. Shakes, punten tellen, ... niks was vol te houden. Ik begon op internet wat rond te kijken en kwam bij keto uit. Dit sprak mij wel aan, want de recepten zagen er goed uit. Vol goede moed begon ik dus met keto, maar al snel merkte ik dat dit voor mij niet werkte, of eigenlijk dat ik dit gewoon niet alleen zou kunnen.”

De enige oplossing?

“Langzaam aan begon ik te denken dat mijn enige oplossing een Gastric Bypass zou zijn, maar toen kwam ik het verhaal van Roel tegen op Facebook. Iemand die ook nog eens bij mij uit de buurt kwam, had het PS. food & lifestyle programma gevolgd. Zou dit dan toch wel werken?

Ik dacht: ‘Informeren kan nooit kwaad’ dus ik stuurde een e-mail naar Isabelle, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Al snel kon ik bij haar langskomen voor een kennismakingsgesprek. De uitleg die ze me gaf was fijn en duidelijk. Ik was voor 90% zeker dat ik dit wilde gaan proberen, ik moest het alleen nog met mijn man bespreken.”

Samen met haar coach Isabelle is Wendy naar het hoofdkantoor gekomen waar ze in de watten wordt gelegd bij de visagiste en vervolgens op de foto mag. “Ik draag eigenlijk nooit make-up, maar ik vind het super mooi!”

Soms kan ik het nog niet geloven

“Al snel was de knoop doorgehakt en ging ik dit avontuur aan. Ik was verbaasd hoeveel, hoe vaak en hoe lekker ik mocht eten. Ik ben zo ontzettend blij dat ik eindelijk iets gevonden heb dat bij mij past, waar ik mij goed bij voel en waar ik eigenlijk geen moeite voor hoef te doen. Soms lijkt het een droom.

“Ik ben zo ontzettend blij dat ik eindelijk iets gevonden heb dat bij mij past”

Mijn omgeving had meer moeite met mijn nieuwe eetpatroon dan ik zelf. Ze vonden het lastig dat ik vaker ‘nee’ moest zeggen tegen bepaalde dingen. Maar gelukkig heb ik het voor elkaar gekregen om door te zetten. En heb ik zelfs meer bereikt dan in eerste instantie mijn doel was. Soms kan ik het nog altijd niet geloven.

Mijn favoriete producten zijn:

  • De Italiaanse biscuit kokos;
  • De melk chocolade chunk;
  • De wafels mokka;
  • De variatie muesli.

Wat ik ook heel belangrijk vond is dat alles op mijn tempo ging. Alle stappen die we gezet hebben zijn in samenspraak geweest en met een gelijkwaardig gevoel. Er waren geen vooroordelen, alleen maar een coach met een hart van goud die het beste voor heeft met haar klanten!”

Wat een prachtig resultaat heb je bereikt Wendy, daar mag je super trots op zijn. Je straalt voor de camera!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Sietske Gillebaard, 47 jaar uit Easterlittens "Als ik in de spiegel kijk, verbaast het me dat ik het ben!*"

De combinatie van een persoonlijke coach en de goede producten van PS. food & lifestyle zijn voor mij de succesfactor. Het wekelijkse contact met mijn coach was fijn en stimuleerde mij om door te gaan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mariëlle Pantus, 53 jaar uit Stein "Mijn gewicht beperkte me in mijn vrijheid*"

Door de gesprekken met mijn coach ging ik steeds beter begrijpen wat koolhydraatarm en eiwitrijk voedsel met je lichaam doet. Tegelijkertijd gaven de cijfers op de weegschaal de bevestiging dat het werkte!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer