Susy Pluys 51 jaar

Ik weet nu dat koolhydraatarm eten ook heel lekker is!*

Al sinds de geboorte van mijn zoon (meer dan 20 jaar geleden) was mijn gewicht best een moeilijk punt. Toen ik afgelopen jaar de weegschaal nog zag verder stijgen, besloot ik op zoek te gaan naar hulp. Door omstandigheden ben ik een periode meer thuis geweest, waardoor ik ook meer ging eten.  
Ik voelde me niet langer goed in mijn vel. Samen met de hulp van een coach wilde ik graag een gezond eetpatroon aanleren.

Toen ik klaar was om weer fulltime te gaan werken, nam ik ook een coach onder de arm. Ik ging langs bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt voor een vrijblijvend gesprek. Maar ik wist dat dít de stap was die ik moest zetten.

Daarna ging ik iedere week terug voor een afspraak. Tijdens dat consult kon ik alle vragen stellen en kreeg ik extra tips en coaching. De begeleiding was trouwens inclusief bij het programma, dus zonder extra kosten. Met veel plezier maakte ik er dan ook wekelijks gebruik van. Tijdens die afspraken gingen we ook dieper in op mijn valkuilen. En dus niet alleen op wát moet ik wel of niet kan eten, maar ook op de ‘waarom’ van mijn eetgedrag en hoe het anders kan.

Ik ontdekte dat koolhydraatarm eten ook héél erg lekker is! Ik leerde waar koolhydraten in zitten, en wat past in een gezonde voeding en wat niet. Ik had ook steeds minder behoefte aan zoetigheid. De ‘zin’ in koekjes nam af.

Het zal je niet verbazen dat ik veel lekkerder in mijn vel zit!

Intussen lukt het me ook heel goed om dit vast te houden. Ook tijdens de moeilijke zomermaanden vol terrasjes, BBQ’s en ijsjes. Die waren nu niet zo moeilijk, omdat ik nu weet hoe ik dat moet doen én daar word ik ook nog bij begeleid. Want dat is het mooie, ook nadat je je doel behaald hebt krijg je nog een jaar lang nabegeleiding. Zo leer je ook om in balans te blijven. En dat is wat ik wil!

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer