Winkelwagen
Terug

31 jaar uit Sneek

"Ik werd met de neus op de feiten gedrukt*"

Toen ik in 2022 voor de zoveelste keer een maat groter moest halen voor mijn polo’s, besloot ik voor mezelf dat ik er genoeg van had. Ik wist wel dat ik een ongezond gewicht had, maar moest met mijn neus op de feiten worden gedrukt om de knop om te zetten.

Na een full body scan bij mijn sportschool stond het dan zwart op wit. De realiteit was schrikbarend, de cijfers liegen niet. Ik woog 150,8, en mijn vetpercentage was gevaarlijk hoog.

Er moet iets veranderen!

Ik besloot rond te kijken naar mijn mogelijkheden om gewicht te verliezen en kwam zo bij het PS. food & lifestyle programma uit. Ik maakte een afspraak bij een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt, namelijk Rietje Stienstra van Benefit Praktijk voor Gewichtsbeheersing. Samen met mijn coach ging ik de uitdaging aan.

Ik besefte me dat het een rotperiode was om in te beginnen. Het was midden november: het Sinterklaasfeest en de kerstdagen stonden voor de deur, maar ik moest en zou nu beginnen. De knop was om, en dus ging ik er met de volle 100% voor.

Dankzij mijn coach hield ik het vol

Naast het aanpassen van mijn voedingspatroon begon ik ook weer 2x in de week te sporten, waardoor ik in een halfjaar tijd van 150kg naar 115kg ben gegaan. Dankzij mijn coach heb ik dit voedingspatroon kunnen volhouden, en konden we zelfs oplossingen bedenken voor mijn onregelmatige werktijden.

Het fijne aan PS. food & lifestyle is dat er een groot assortiment is waaruit je kan kiezen, waardoor je veel kunt variëren. Daarnaast krijg je veel informatie mee naar huis over voeding die is toegestaan voor het avondeten en zijn er ook complete menu’s met recepten te vinden.

Een geweldig resultaat!

Nu ik 35 kg ben afgevallen sta ik weer een stuk beter in het leven. Ik voel me fitter, positiever en kan weer met een lach op mijn gezicht winkelen!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer