Winkelwagen
Terug

50 jaar

"“Ik wil niet gaan bewegen” zei ik*"

Al heel mijn leven struggle ik met mijn eetpatroon. Toen de huisarts na een controle me vertelde dat ik aan de rand van diabetes stond, veranderde mijn hele wereld. Ik was al enige tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling en wist dat doelen stellen mij richting zou geven. Zo kwam ik terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Zij nam de nodige tijd om naar mijn visie te luisteren en vertelde me hoe het PowerSlim programma me daarin zou kunnen ondersteunen. Door middel van de begeleiding en coaching ben ik vandaag apetrots op de doelen die ik bereikt hebt!

Met 6 eetmomenten per dag had at ik voldoende en door de lekkere tussendoortjes van PowerSlim is mijn suikerverslaving verdwenen. Met de recepten van PowerSlim varieer ik dagelijks met heerlijke gerechten boordevol groenten, zelfs mijn partner is verrast door mijn kookkunsten. Ik weet nu dat ik koolhydraten en uiteraard suikers beter kan mijden, ik voel me daar veel beter door!  

Ik startte dit traject met het verhaal “ik wil niet gaan bewegen”, maar vandaag de dag kan ik niet meer zonder fietstochten en natuurwandelingen.

Met de nodige dosis zelfvertrouwen die ik vandaag bezit, een gezond eetpatroon, de lekkere tussendoortjes van PowerSlim en mijn coach als rechterhand voor de nabegeleiding, gaat het in balans blijven bij zeker lukken!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer