Winkelwagen
Terug

54 jaar uit Culemborg

"Ik wil ons voedingspatroon zo behouden, want ik voel me super!*"

Een jaar geleden, op zondagochtend 30 april 2017, kreeg mijn man een (klein) hartinfarct. Dat wisten we op dat moment niet. Terwijl we samen zaten te wachten op de uitslagen van allerlei tests die hij had ondergaan in het ziekenhuis, zeiden we tegen elkaar: ‘Wat ze ook vinden, ze gaan ook zeggen dat je moet afvallen en dat geldt voor ons allebei.’ Dat wisten we natuurlijk best maar verder dan een halfslachtige poging om minder te snoepen, waren we niet gekomen.

Terwijl ik ’s avonds alleen thuis zat na een pittige dag in het ziekenhuis waar hij gelijk gedotterd was, at ik nog een zak chocoladepinda’s leeg…

Maar toen hij na een paar dagen thuis kwam, zijn we samen begonnen met (veel) minder snoepen. Toen dat resulteerde in een lager getal op de weegschaal kreeg ik de smaak te pakken. Zijn hartinfarct was ‘mijn knop die omgezet werd’. Ik ging me verdiepen in gezonder eten en ik zette door wat betreft het snoepen, af en toe wat lekkers maar met mate. Tot begin december raakte ik zo 15 kilo kwijt. December was lastig, veel verleidingen en ik kwam weer ruim een kilo aan. Die ging er in januari wel af, maar het proces stagneerde een beetje en ik kreeg het niet weer op gang.

Toen hoorde ik dat Willy van Loon van La Peau Satin een nieuwe vitaliteitscoach zocht. Ik gaf aan dat ik wel interesse had en heb een dag meegelopen bij La Peau Satin. Het werk trok me heel erg. Willy gaf me een 3 dagen proefpakket mee van PowerSlim en het idee om het programma te gaan volgen. In die drie dagen besloot ik de baan te accepteren én te gaan PowerSlimmen!

Het PowerSlim programma is makkelijk te volgen en goed vol te houden! Ik mag 6 maaltijden per dag en, hoewel ik absoluut geen keukenprinses ben, waren de recepten uit het kookboek snel te bereiden, makkelijk in te passen met mijn gezin en ook nog eens heel lekker! Bijkomend voordeel is dat mijn man ook meeprofiteert van die koolhydraatarme maaltijden.

En nu, een aantal maanden later, heb ik mijn doel bereikt! Dat had ik een jaar geleden echt niet voor mogelijk gehouden. Afgelopen weekend heb ik boodschappen in huis gehaald om aan de slag te gaan met recepten uit het Balance kookboek van PowerSlim. Ik heb ook echt zin om die recepten uit te proberen. Ze gaan me helpen om me zo goed te blijven voelen als nu en ik twijfel er niet aan dat ze net zo lekker zijn als de recepten uit het eerste kookboek. Zo wil ik ons eetpatroon blijvend verlaagd in koolhydraten houden want ik voel me super en dat gevoel wil ik nooit meer kwijt!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer