Winkelwagen
Terug

52 jaar uit Woerden

"Ik wilde graag hulp*"

in the picture

Dit keer weer een mannelijke PS’er bij ons op bezoek, namelijk Gerrit-Jan. Hij won een fotoshoot waarin hij zijn behaalde resultaat vastlegt. Afgelopen tijd volgde hij het PS. food & lifestyle programma, met een fantastisch eindresultaat.

Goede uitleg

Vlak voor de zomer besloot Gerrit-Jan dat het genoeg was. “Ik was het zat met dat jojo-effect. Ik had al verschillende dingen geprobeerd maar steeds met een tijdelijk resultaat. Mijn vrouw zei wel eens: ‘Volgens mij eet je te weinig of verkeerd. Misschien moet je er eens hulp bij zoeken, om te kijken waar het nu echt fout gaat.’

Ik had al eerder gehoord over het PS. food & lifestyle programma, dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een coach. En dus ging ik op zoek naar meer informatie, om er achter te komen hoe het programma in zijn werk gaat en wat de kosten ongeveer zouden zijn. Ik ging op zoek naar een coach bij mij in de buurt, dat bleek Annemarie te zijn. Ik heb toen gelijk besloten om een afspraak te maken.

Bij het eerste gesprek kreeg ik uitleg over het programma en te horen waar vermoedelijk mijn valkuilen zaten. Annemarie is iemand die het goed uitlegt aan je en met passie vertelt. Ik kreeg alle informatie mee naar huis, zodat ik het rustig nog eens kon doornemen. Samen met mijn vrouw heb ik het er over gehad en besloten om de stap te zetten! Het is immers een stap naar een nieuwe levensstijl, qua eten en leven. En dus liet ik Annemarie weten dat ik graag wilde gaan starten.”

PS'er in the picture Gerrit-Jan 1

PS. coach Annemarie is ook met hem meegekomen naar ons hoofdkantoor. Als een trotse coach laat ze ons alle receptfoto’s zien die zij en Gerrit-Jan met elkaar uitwisselden. ‘Iedere week maakte hij wel weer iets nieuws lekkers klaar!’

De juiste keuze

“Na een paar weken met de hulp van Annemarie, wist ik dat dit de juiste keuze is geweest. Nu bevalt mijn nieuwe levensstijl me buitengewoon goed. Ook krijg ik veel van steun en hulp van mijn vrouw, die ook ziet dat dit bij mij werkt. Ik kan anderen dan ook het advies geven: als je het echt wil, dan kan het een mooie keuze voor je zijn.”

PS'er in the picture Gerrit-Jan 2

Gerrit-Jan heeft twee setjes kleding meegenomen om op de foto te gaan. ‘Dat is toch weer even iets anders, normaal gesproken ben ik gewend om altijd een beetje achteraan te gaan staan als er een foto wordt gemaakt. Zo’n fotoshoot dat doe je eigenlijk nooit, maar ik vind het wel heel leuk!’ vertelt hij ons.

Hoe was het om het PS. food & lifestyle programma te volgen?

“Het is een mooi en goed programma, vergeleken met andere diëten. Plus goed vol te houden. Zeker om een nieuwe levensstijl op te bouwen voor in de toekomst. Ik heb gewoon echt een nieuw eetpatroon. Bloemkoolrijst vind ik tegenwoordig bijvoorbeeld veel lekkerder dan gewone rijst.”

Hoe vond je de begeleiding van je coach?

“Annemarie is iemand die je goed begeleidt en altijd voor je klaar staat. Op elk moment van de dag. Ik vond het heel fijn om extra uitleg te krijgen, zodat ik ook begreep waarom ik beter sommige keuzes kon maken.”

Waardoor lukte het jou om het vol te houden?

“Iedere week ging ik bij mijn coach langs, en ik merkte dat ik al snel resultaat begon te zien. Daarnaast beviel het eetpatroon mij heel goed. Ik had zes eetmomenten op een dag en de producten en recepten van PS. food & lifestyle vond ik erg lekker.”

Wat heb je geleerd van het programma?

 “Ik heb een hele nieuwe levensstijl aangeleerd. Ik ben op een andere manier gaan eten en leven, die veel gezonder is voor je. En ervoor zorgt dat je je doel kunt behalen.”

Heb je een tip voor anderen?

“Als je iets aan je levensstijl wil doen, ga er dan echt voor. Het PS. food & lifestyle programma is iets wat ik je zou kunnen aanraden en helpt je daarbij goed op weg om je doel te bereiken.”

PS'er in the picture Gerrit-Jan 3

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Eveline van Loenhout, 29 jaar "Ik ga stralend de feestdagen in!*"

De kerstdagen die nu voor de deur staan, daar zie ik gelukkig helemaal niet tegen op. Integendeel! Ik geniet zeker nog van lekker eten, maar probeer dat met mate te doen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Lydia Panis, 60 jaar uit Breda "Dit jaar deed ik mezelf een gezonde levensstijl cadeau!*"

Al jaren ben ik, met wisselend succes, bezig mijn doel te bereiken. Voor ingrijpende veranderingen in mijn voedingspatroon was ik toch een beetje huiverig.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer