Winkelwagen
Terug

59 jaar uit Rosmalen

"Ik wilde nog één poging wagen om mijn doel te bereiken*"

Ik wilde graag een gezondere levensstijl, maar ik had lange tijd de motivatie niet. Eerdere pogingen werden toch weer te snel een teleurstelling.

Op Facebook zag ik veel positieve berichten over Super Shape, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik dacht: “Dit is laatste poging die ik waag, maar ik ga het proberen!”.

Ik had met mezelf afgesproken om begin dit jaar te starten. Het ging al meteen super goed vanaf de eerste week. Dat stimuleert natuurlijk enorm, waardoor mijn motivatie om door te gaan alleen maar groter werd. Ik voelde: Dit moet haalbaar zijn!

Voor mij zijn de wekelijkse bezoeken aan mijn coach Michelle en haar manier van begeleiden heel belangrijk geweest. Ik wilde graag voor juni mijn doel bereiken. Het feit dat er geen druk werd opgelegd, werkte heel goed voor mij.

Het was wel lastiger omdat ik de wekelijkse face-to-face consulten moest missen door het coronavirus. Wel hadden we telefonisch contact en mocht ik zo vaak, en zo veel vragen stellen als nodig. Maar de bezoeken face-to-face waren voor mij fijner en motiverender.

Ik vond het heel fijn dat ik een weekmenu kon volgen in fase 1. Ik wist daardoor precies wat ik in huis moest hebben. Door me, zonder moeite, strikt aan het weekmenu te houden ging het erg goed! De 6 eetmomenten op een dag waren voor mij duidelijk en zo kon ik voldoende eten. Daarnaast kwam ik er achter dat ik de recepten super lekker vond. Mijn tip is dan ook: als je je wat in verdiept in gezonde recepten, dan ben je al een heel eind op weg.

In het begin heb ik het fruit wel gemist. Ik was gewend zeker 2 à 3 stuks fruit per dag te eten, gewoon omdat ik het lekker vond. Gelukkig kan ik nu ik mijn doel bereikt heb, gewoon weer fruit eten.

Mijn favoriete PowerSlim producten waren de repen voor tussendoor en de barbecue chips. Maar ook de heerlijke tussendoortjes, zoals nu in fase 3, een volkoren cracker met pindakaas en appel! Daar zou ik zelf nooit opgekomen zijn, maar het is makkelijk en heel lekker.

Nu ik mijn doel bereikt heb, voel ik me veel beter, ik ben blij met hoe ik eruit zie en vind het weerleuk om kleding te kopen.

Ik heb mijn weg gevonden in een gezond eetpatroon. Ik gebruik de PowerSlim producten momenteel niet of nauwelijks meer maar let goed op dat ik minder koolhydraten neem en afwisselend eet. Ook let ik er op dat ik in beweging blijf. Om de dag ga ik een paar kilometer wandelen in de vrije uurtjes. Dat de begeleiding er nog is geeft mij een gerust gevoel. Nu ga ik nog eens in de 3 weken bij Michelle langs, dat biedt me houvast.

Michelle
Coach van Marie-José

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer