Winkelwagen
Terug

44 jaar uit Nijmegen

"Ik wilde stralen op mijn trouwdag!*"

Ik heb mijn streefgewicht bereikt met PowerSlim en daar ben ik enorm trots op. Op 8 september ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik voelde me fantastisch in mijn jurk en zag er zo mooi uit dat ik mijn ervaring echt met de rest van Nederland wil delen!

Voordat ik met PowerSlim begon, zat ik niet goed in mijn vel. Niks zat meer goed, maar ik wilde stralen op mijn trouwdag en dat was de grootste motivatie. Daarom heb ik de stap gezet en ben ik bij Stralend.nu met PowerSlim begonnen. Vanaf het eerste begin viel het me enorm mee. Als ik van een product niet wist of het wel of niet mocht stuurde ik mijn coach Dora gewoon een appje en dan was het meteen opgelost. Een echte steun en toeverlaat!

Ik eet nu veel bewuster en heb echt geleerd om anders met eten om te gaan. Ik weet nu dat ik echt 6 keer per dag moet eten en dat veel water drinken echt goed is. Bedankt PowerSlim voor de heerlijke producten en het geweldige programma en een super dank je wel naar mijn coach Dora! Zonder haar coaching, back-up en steun was het me nooit gelukt.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer