Winkelwagen
Terug

69 jaar uit Heerde

"Ik wist niet dat mijn slaapapneu leidde tot gewichtstoename*"

Ik had een slaapapneu, maar op een gegeven moment werd dit steeds erger. Ik begreep toen niet dat dit ook voor gewichtstoename kon zorgen. Ik had altijd een goed stabiel gewicht en de apneu was vrij laag, maar toen ik hier meer last van kreeg leek ik steeds meer aan te komen. Toen ik weer in het ziekenhuis was vroeg de longarts ook of mijn gewicht toegenomen was. Hij vertelde me dat de hormoonhuishouding door de apneu verstoord wordt, waardoor je gewicht kan toenemen.

Ik liep hier dus een jaar tot anderhalf jaar mee rond en voelde mij absoluut niet gelukkig. Ik was altijd matig met eten en kwam toch aan, waardoor ik gefrustreerd raakte. Ik ben toen zelf wat gaan uitproberen om af te vallen, maar dat werkte totaal niet.

Toen las ik de advertentie van Cyelle over het PowerSlim programma, waarvan ik eerder gehoord had via een kennis die erg enthousiast was over het programma. Dat sprak mij zo aan, dat ik een knop omgezet heb en meteen een afspraak maakte bij Cyelle. Want ik dacht: “Zo kan het niet doorgaan”. Als ik in de spiegel keek was ik niet blij.

Ik vond de begeleiding meteen geweldig van de voedingscoaches bij Cyelle en ook het feit dat je geen shakes hoeft te drinken, maar gewoon kunt eten. Je krijgt zeer duidelijke richtlijnen, wat zeer goed te volgen is. Daarbij heb je zes eetmomenten per dag, ruim voldoende! Je mag meer dan genoeg lekker eten en ondertussen voelde ik mij elke week fitter worden!

Inmiddels heb ik mijn streefgewicht bereikt en vind ik het makkelijk om stabiel te blijven. Ook dankzij de goede en zeer prettige nabegeleiding van Cyelle. Ik kan nog steeds langs komen voor consulten, waarbij besproken wordt hoe het nu gaat. Ik weet heel duidelijk wat ik wel en niet moet eten. Ik voel me bovendien veel fitter en heb veel meer energie. Echt, ik kan PowerSlim en de begeleiding bij Cyelle iedereen van harte aanraden!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer