Winkelwagen
Terug

39 jaar uit Weert

"Ik zit lekker in mijn lijf!*"

Mijn naam is Sonny Sinay en ben op dit moment 1 van de 6 zangers in Dinnershow Pandora in Studio 21 in Hilversum.

Ik heb eigenlijk nooit problemen gehad met mijn gewicht. Ik was vroeger altijd vrij mager en kon alles eten wat ik maar wilde. Aankomen deed ik gewoon niet. Op een gegeven moment ben ik gaan werken in de horeca en daar is het eigenlijk begonnen. Ik begon onregelmatig te eten, veel vet te eten en natuurlijk ging er ook veel alcohol in. Na mijn 22e begon ik toen langzaam aan te komen en eigenlijk is het er dus gewoon in geslopen.

Binnen no time was ik zo 20 kg zwaarder. Ik merkte natuurlijk wel dat mijn kleding minder mooi ging zitten, maar ik had er nooit echt problemen mee.

Zingen doe ik al sinds mijn 16e in bandjes en ik heb hier op een gegeven moment ook mijn werk van kunnen maken. In 2013 heb ik meegedaan aan The Voice of Holland en heb toen deel uit mogen maken van Team Ilse de Lange! Ik schrok best wel toen ik mezelf op tv zag! Ik was namelijk toch niet zo slank als ik zelf dacht! Toen ik wat kritischer naar mezelf ging kijken zag ik in dat als ik graag op het podium wil staan ik best wat strakker mag zijn. Dus ik begon met allerlei diëten. Niks werkte, of de kilo’s waren er binnen no time weer aan. Toen ik werd aangenomen als zanger bij de nieuwe Dinnershow Pandora vond ik dat ik actie moest ondernemen. Ik ben naar de sportschool gegaan en zij hebben me aangeraden om eens een afspraak te maken met iemand van PowerSlim en te gaan sporten met een Personal Trainer! Na die eerste afspraak ben ik meteen begonnen met PowerSlimmen. Uiteraard was ik eerst sceptisch, maar ik was al snel om! De kilo’s vlogen er namelijk al snel af in de eerste weken.

Het grote verschil met andere diëten is dat het enorm lekker is! De recepten uit het kookboek zijn heerlijk en je eet eigenlijk best veel! Sowieso 6 keer op een dag! Ik heb dus nooit honger gehad. Je hebt zelfs chocoladerepen als tussendoortjes!!! Daarnaast had ik natuurlijk mijn coach Marisa Bax die er altijd voor me was. Ik kon altijd even appen als ik vragen had over eten en kreeg meteen antwoord. Hoe fijn is dat?! Ook zag ik haar elke week en het motiveerde me enorm als ik zag hoeveel vet er weer van mijn lichaam was. We zijn nu ruim twee maanden verder en door het volgen van het PowerSlim afslankprogramma heb ik mijn doel bereikt! Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen bereiken in zo’n korte tijd.

Ik dacht dat ik tevreden was met hoe ik eruit zag, maar na het bereiken van mijn doel ben ik me pas gaan realiseren hoeveel het eigenlijk met je doet als je lekker in je vel zit! Ik voel me fijner en fitter dan ooit! Dus ik zou dit ook echt aanraden aan iedereen die graag wat kilo’s wil verliezen!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer