Winkelwagen
Terug

54 jaar uit Zoetermeer

"Ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen!*"

Mijn naam is Erika van Burk, ik ben 50 jaren jong en werk 4 dagen per week als doktersassistente op een huisartsenpraktijk in Zoetermeer. Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van twee kinderen. 

Op 27 april 2019 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met PowerSlim en mijn coach Iris. Uiteraard was ik in eerste instantie erg sceptisch want gedurende mijn leven heb ik volgens mij alle diëten gevolgd die er maar bestaan. En helaas is het jojo-effect ook bij mij van toepassing. Maar... Iris gaf mij een belofte, dat zij er samen met mij voor gaat en dat ik nog zeker een jaar bij haar (na het behalen van mijn streefgewicht) op controle blijf. Dat klinkt goed, ik ben om! Het gaat beginnen, de knop moest gewoon om!

Iris vroeg mij of ik een doel of een droom heb. En ja, ik heb een droom. Eind dit jaar zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd en ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen. Ik wil dat dit mijn doel wordt. Ach, zei Iris: ‘Makkie... dat gaan we halen!’. Niet dat ga JIJ halen maar WE, als in samen. Dat voelde meteen goed.

Ik kreeg een starterspakket mee en uitleg over het programma. Natuurlijk mocht ik altijd appen als ik vragen heb. Uiteraard was alles duidelijk want mijn man was ook mee tijdens de intake. Hij kookt en doet de boodschappen.

Na een week ging ik weer naar mijn coach. En wat denk je? Het ging super goed! Doordat ik zes eetmomenten op een dag heb, eet ik ook meer dan voldoende.

Inmiddels zijn we twee maanden verder en heb ik mijn doel bereikt. Eigenlijk zonder al te veel moeite. Over drie maanden is mijn trouwdag, dus ik hoop – nee ik weet zeker – dat ik het ga redden.

Ik ben Iris zo dankbaar voor onze vertrouwelijke gesprekken maar ook voor het meedenken.
Wordt vervolgd...

Iris
Coach van Erika

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer