Winkelwagen
Terug

49 jaar uit Hapert

"In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket had ik binnen 2 weken weer een gezond eetpatroon.

Een aantal jaren geleden volgde ik bij mijn coach Yvette het PS. food & lifestyle programma. Al snel verloor ik binnen no time gewicht.

Ondanks mijn succes hield ik mijn gezonde levensstijl niet helemaal vol. Helaas liet ik af en toe de teugels weer een beetje vieren.

Op dat moment dacht ik: “Ik ben prima zoals ik ben”, maar eigenlijk hield ik mezelf voor de gek. Stiekem zat ik totaal niet lekker in mijn vel, mede door privéomstandigheden. En zo kwam ik toch weer een paar kilo aan.

 

Mijn eetpatroon en levensstijl

Dit voorjaar trok ik een aantal zomerjurkjes uit mijn kast. ‘Dit kan echt niet meer!’ dacht ik. Dus dook ik achter mijn laptop om het ene kledingstuk na het andere te bestellen. Twee weken lang kwamen er allerlei pakketjes met kleding binnen. Maar deze jurkjes stonden mij veel minder mooi dan diegene in mijn kast.

Toen besefte ik: ‘Ik moet niet mijn garderobe aanpassen. Ik moet mijn eetpatroon en levensstijl aanpassen’. Ik heb Yvette weer gebeld en die vertelde mij over het Re-boost pakket.

 

Re-boost pakket

Ik ben meteen met het Re-boost pakket gestart. Het Re-boost programma duurt twee weken.

Het Re-boost pakket bestaat uit:

  • 2x een week box
    met daarin alles wat je nodig hebt, inclusief een weekmenu en boodschappenlijstjes
  • 14 handige dagdoosjes
    met koolhydraatarme producten voor elke dag: 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes

Het zijn gemakkelijke en lekkere producten. Met ’s avonds een lekker recept voor het avondeten, waar mijn gezin ook gewoon van kon eten. Ideaal toch?

Vind een coach in de buurt

 

 

Weer herpakken na een periode

Soms zijn er momenten dat ik het lastig vind om mijn gezonde levensstijl door te zetten. Bijvoorbeeld tijdens een drukke periode of in de zomervakantie. Als ik na zo’n periode mijn gezonde eetpatroon weer wil oppakken, vind ik het fijn dat ik kan kiezen voor het Re-boost pakket.

Het gaat vaak maar over een paar kilo die ik weer kwijt wil. Maar in mijn hoofd zijn die kilo’s heel zwaar en moeilijk. Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Als ik kijk naar hoe ik me tijdens het Re-boost programma voel én daarna, weet ik weer waarom dit zo waardevol is!

Ik kan het Re-boost pakket iedereen aanraden! Mocht je nog twijfelen, dan kan ik alleen maar adviseren: neem contact op met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt. De begeleiding en positieve motivatie van mijn coach Yvette is super!

Start nu jouw re-boost!

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer