Winkelwagen
Terug

57 jaar uit Leerdam

"Je doel weten te behouden, daar gaat het uiteindelijk om*"

Deze zomer bracht ik mijn vakantie door op het mooie eiland Sicilië. Wat was het eten daar heerlijk en wat heb ik ervan genoten. Wel merkte ik dat ik niet meer zo lekker in mijn vel zat.

Eerder deze zomer was ik een vriendin van me weer tegengekomen. Zij vertelde me dat ze met PowerSlim haar doel had weten te bereiken maar ook al een hele tijd in balans wist te blijven. Dat sprak me aan, want uiteindelijk gaat het daar om, dat je ook weet je doel te behouden.

Op het vliegveld dacht ik: dat wil ik ook – ik heb via mijn telefoon gelijk een email gestuurd om een afspraak te maken met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. De dag na mijn vakantie had in mijn intake en zo begon mijn PowerSlim avontuur. Ik noem het bewust ‘een avontuur’. Ik ben vrij klein (waardoor het soms wat langzamer gaat) en ik heb heel druk en onregelmatig werk. Het plannen van voldoende eetmomenten op een dag is daardoor soms lastig.

Maar goed: als je iets wilt bereiken, moet je maatregelen treffen. Dat deed ik. Ik zorgde dat ik me keurig hield aan mijn 6 eetmomenten en voldoende water bij me had. Mijn collega moest er met mij op letten, dat ik ook echt de tijd en de rust nam om te eten. Ik vond de producten van PowerSlim ook nog eens heel lekker.

Nu ik dit zo opschrijf, vind ik het eigenlijk grappig: dat je je doel weet te bereiken door juist te eten.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en dat voelt goed. Mijn kleding past weer, nieuwe kleding kopen vind ik leuk en ik voel me een stuk beter.

Voor mij begint nu de fase ‘Lekker in balans’. Ik vind het prettig dat ik nog regelmatig bij mijn coach kan terugkomen. Want ik wil me graag zo blijven voelen.

Willy
Coach van Yvette

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer