Jill Klootwijk 32 jaar uit Vlaardingen

Je eet voldoende en mag zelfs af en toe een wijntje!*

Na de eerste lockdown en de warme zomer met veel te veel wijn en lekker uitgebreid koken was ik er helemaal klaar mee. Mijn kleding zat te strak en ik kreeg zelfs een rolletje boven mijn broek. Mijn omgeving vond het onzin dat ik wilde afvallen, maar die ‘Corona kilo’s’ wilde ik er persé vanaf hebben.

Maar hoe? Ik ben totaal geen sportief type en ik word chagrijnig als ik weinig eet. Op advies van mijn schoonzus ben ik bij PowerSlim terecht gekomen. “Echt wat voor jou Jill! Je mag gewoon en voldoende eten en mag je zelfs af en toe een wijntje.”

Ik heb direct een afspraak gemaakt met Carole, een PowerSlim coach bij mij in de buurt, en ik was meteen enthousiast! Het was even wennen en schakelen, maar na een weekje werd ik steeds creatiever met het maken van gerechten. Vooral de tussendoortjes waren erg lekker en hebben mij erg geholpen.

Na 7 weken had ik mijn doel al bereikt! Ik ben helemaal blij en zit weer lekker in mijn vel! Carole heeft mij echt geholpen om een nieuw eetpatroon te vinden, wat voor de toekomst goed vol te houden is!

Carole
Coach van Jill

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer