Winkelwagen
Terug

34 jaar uit Vlaardingen

"Je eet voldoende en mag zelfs af en toe een wijntje!*"

Na de eerste lockdown en de warme zomer met veel te veel wijn en lekker uitgebreid koken was ik er helemaal klaar mee. Mijn kleding zat te strak en ik kreeg zelfs een rolletje boven mijn broek. Mijn omgeving vond het onzin dat ik wilde afvallen, maar die ‘Corona kilo’s’ wilde ik er persé vanaf hebben.

Maar hoe? Ik ben totaal geen sportief type en ik word chagrijnig als ik weinig eet. Op advies van mijn schoonzus ben ik bij PowerSlim terecht gekomen. “Echt wat voor jou Jill! Je mag gewoon en voldoende eten en mag je zelfs af en toe een wijntje.”

Ik heb direct een afspraak gemaakt met Carole, een PowerSlim coach bij mij in de buurt, en ik was meteen enthousiast! Het was even wennen en schakelen, maar na een weekje werd ik steeds creatiever met het maken van gerechten. Vooral de tussendoortjes waren erg lekker en hebben mij erg geholpen.

Na 7 weken had ik mijn doel al bereikt! Ik ben helemaal blij en zit weer lekker in mijn vel! Carole heeft mij echt geholpen om een nieuw eetpatroon te vinden, wat voor de toekomst goed vol te houden is!

Carole
Coach van Jill

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer