Winkelwagen
Terug

44 jaar uit 's-Hertogenbosch

"Je hebt maar één leven*"

Ik had al een tijdje ups-and-downs wat betreft mijn gewicht. Maar in augustus 2022 was het echt uit de hand gelopen. Ik woog 92 kg en ik voelde me niet meer fit. Ik zat gewoon niet meer lekker in mijn vel.

Nu of nooit!

Op dat moment verloor ik een goede vriendin van mij aan kanker. Dit was voor mij het punt om echt iets te gaan doen voor én aan mezelf. Je hebt namelijk maar één leven.

Een maand later zag ik een bericht van Lieke op social media voorbijkomen een PS. coach bij mij in de buurt. Ik dacht bij mezelf ”het is nu of nooit!”. Ik had een kennismakingsgesprek met Lieke, waarin ik meer informatie en duidelijke uitleg kreeg over het PS. food & lifestyle programma. Ik werd meteen enthousiast en de dag na het gesprek ben ik meteen gestart.

Het grootste voordeel

Het grootste voordeel van dit programma is dat je heel gemakkelijk normaal kan eten. Zelfs met een gezin en een drukke leefstijl gaat het goed.

Na een paar weken voelde ik mijn lichaam al veranderen, ik kreeg meer energie en ik voelde me beter. De producten van PS. food & lifestyle zijn erg lekker en makkelijk. Zo leerde ik snel om lekkere koolhydraatarme gerechten op tafel te zetten.  

Ik reis veel, maar met PS. food & lifestyle producten is dat geen enkel probleem, je kan ze met gemak meenemen waardoor ik bleef afvallen.

Luister naar je lichaam en je coach

Lieke bleef mij aanmoedigen en stimuleren om door te gaan, ondanks de lastige momenten. Want die heb ik ook zeker gehad, zo hield ik vocht vast en lunchen of dineren buiten de deur wat ik altijd met veel plezier deed werd lastiger. Maar Lieke hielp mij hier doorheen en gaf goede tips waardoor ik dit nog kon blijven doen.

Zo heb ik van Lieke geleerd om echt goed te luisteren naar mijn lichaam. Heb ik echt honger, of heb ik er alleen maar zin in?

Mijn happy new me!

Ik heb nu bijna mijn leefgewicht bereikt. Met dank aan Lieke en haar voortdurende steun en PS. food & lifestyle producten ben ik maar liefst 20 kilo afgevallen! Ik zit beter in mijn vel dan ooit tevoren!

Ik kan en ga weer met mijn drie kinderen hockeyen, fietsen, hardlopen. We doen gewoon weer leuke dingen samen. Ik heb weer balans en zit vol energie. Mijn kleding zit als gegoten en wanneer ik in de spiegel kijk, denk ik; YES, MIJN HAPPY NEW ME! Ik ben weer tevreden over mijn lichaam en ik voel me goed.

Ik ben nog iedere dag blij dat ik de beslissing heb genomen om met dit programma te starten. Ik wil Lieke en haar collega Maud heel graag bedanken voor de steun van de afgelopen tijd. Jullie zijn toppers!

Lieke
Coach van Cecilia

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer