Winkelwagen
Terug

52 jaar uit Leerdam

"Klaar voor de (halve) marathon!*"

In het verleden was ik een fanatiek sporter maar op enig moment kwam daar de klad in. Ik veranderde van baan, kreeg andere prioriteiten en ging mijn vrije tijd anders besteden. Op de bank met iets lekkers, regelmatig uit eten gaan. Daardoor kwam ik aan in gewicht en dat begon me in de weg te zitten.

Vorig jaar heb ik wat pogingen ondernomen om mijn gewicht naar beneden te brengen, maar die hadden niet het gewenste resultaat. Over PowerSlim hoorde ik goede verhalen en ik besloot in het nieuwe jaar, daags na de verjaardag van mijn zoon, met PowerSlim te beginnen.

Tussen Kerst en Oud & Nieuw had ik mijn intakegesprek bij Willy van La Peau Satin in Leerdam. Ik was al vastbesloten om het programma te gaan volgen en ik raakte na het gesprek nog meer gemotiveerd. Drie keer per dag eten, drie keer per dag een tussendoortje: dat is toch goed te doen?

Ja, dat is het. Misschien dat ik de afgelopen maanden 2x gesmokkeld heb met een wijntje tijdens een etentje buiten de deur, maar verder heb ik me strikt aan het programma gehouden. Het resultaat mag er zijn: ik heb mijn doelen behaald!

Bij iedere mijlpaal die ik behaalde, kreeg ik van La Peau Satin een klein cadeautje. Hoe leuk is dat? Maar wat ik nog veel belangrijker vond, is dat mijn plezier in het hardlopen weer is teruggekomen.

Ik pakte dit weer zo snel op, dat ik een aantal halve marathons op de planning heb staan. Over een klein jaar hoop ik ook de marathon van Rotterdam te lopen!

Tijdens mijn intakegesprek vond Willy mijn voorgenomen doel erg ambitieus, maar ik wist dat dit zeker mogelijk moest zijn en uiteindelijk is het me gelukt! Ik had om de week een afspraak met Willy, gewoon omdat ik “die stok achter de deur” niet wekelijks nodig had. IK was degene die resultaat wilde en niet omdat een ander dit nodig vond.

Advies: Als je gaat starten, stel jezelf dan de vraag “Voor wie wil ik dit behalen?”. Hier is maar één antwoord mogelijk, VOOR JEZELF!

Je bent het waard! Je mag er zijn! JA OOK JIJ!!!! Heel veel succes!

Groetjes Corine

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer