Jasna Plaisier 43 jaar uit Leerdam

Laat het maar snel mooi weer worden!*

Mijn naam is Jasna Plaisier. Het was in de zomer dat ik me realiseerde dat mijn overgewicht me in de weg zat. Ik had moeite met bewegen en nergens meer zin in – al helemaal niet om me leuk te kleden of nieuwe kleren te kopen. Mijn zus Iris had bij La Peau Satin in Leerdam een informatiepakketje over afvallen besteld en was er al even binnengelopen. Zij was enthousiast over PowerSlim en stelde me voor samen dit afslankprogramma te gaan volgen.

Het eerste gesprek met Willy vond ik erg verhelderend. Ze legde duidelijk uit wat PowerSlim inhoudt: je moet niet zozeer minder, maar anders eten. Zesmaal per dag, koolhydraat- en vetarm en eiwitrijk. Daarnaast moet je 2 liter water per dag drinken om de afvalstoffen af te voeren, flink wat groenten eten en lekker veel bewegen. We voelden gelijk aan dat PowerSlim goed bij ons zou passen en gingen enthousiast naar huis met het starterspakket en de recepten.

Na die dag is mijn leven compleet veranderd. Ik genoot van de producten, ze smaken allemaal redelijk tot erg lekker. Mijn absolute favoriet is de Iced Cappucino, een heerlijke koude drank. Nog meer genoot ik van mijn gewichtsafname, door het volgen van het PowerSlim programma viel ik eigenlijk altijd wel minstens één kilo per week af. Ik ging me verdiepen in koolhydraatarm eten en begon flink te experimenteren in de keuken. Gelukkig was er ook voldoende ruimte om uit eten te gaan en hebben ook mijn bezoekjes aan de kroeg het afvallen niet in de weg gestaan.

Mijn coach Willy was altijd op de achtergrond aanwezig. Als ik ergens mee zat, kon ik haar bellen, appen of een email sturen. Was er een moeilijk moment of een lastige keuze, dan stond ik er niet alleen voor. Inmiddels heb ik dankzij het PowerSlim afslankprogramma mijn doel bereikt. Ik ben nu aan het afbouwen, want ik wil graag naar de 70 kilo toe. Maar dat gaat me zeker lukken! Ik voel me ongelofelijk fit, loop met plezier naar mijn werk en weer naar huis en hoef geen paskamer meer te mijden. Ik ben blij dat ik het PowerSlim afslankprogramma heb gevolgd en kan het iedereen aanraden. Laat het maar snel mooi weer worden!

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer