Winkelwagen
Terug

57 jaar uit Amersfoort

"Lekker eten en afvallen: zo heb ik mijn balans gevonden!*"

Mijn startgewicht was 103,3 kilo. Teveel om nog lekker te kunnen bewegen. Ik had last van lichamelijke klachten. Het kopen van nieuwe kleding was vreselijk: iedere keer weer die confrontatie dat de kleding die ik zo leuk vond, niet te verkrijgen was in mijn maat.

Het keerpunt

Tijdens onze vakantie in Italië was het appartement alleen bereikbaar via 6 trappen. Ik merkte dat ik echt moeite had om boven te komen. Iedere keer was ik buiten adem na 2 trappen. Dit gaf mij de definitieve doorslag dat er iets moest veranderen.

Het keerpunt kwam toen ik mijn vriendin Sandra sprak, zij was begonnen met het PS. food & lifestyle programma en behaalde zeer goede resultaten. Dat zette mij aan het denken.

De beslissing is genomen!

Na mijn vakantie heb ik meteen een oriënterend gesprek ingepland met een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt, namelijk Miriam van Best Change. Maar eigenlijk was voor mij de beslissing al genomen. Ik wilde starten! Tijdens het gesprek hadden we een voorzichtig doel gesteld van -15 kilo en liep ik met het starterspakket in de hand de deur uit.

Het werkte verslavend

De eerste weken was het voor mij zelf, maar ook voor mijn gezin even wennen. Ik zocht recepten via de website van PS. food & lifestyle en het ene gerecht vonden we lekkerder dan de andere. Ik stelde iedere week een weekmenu op en zette vooraf dagdoosjes klaar met de benodigde PS. food & lifestyle producten per dag. Op die manier werd het voor mij steeds makkelijker. Na enkele weken was het succes voor mij zo verslavend, dat ik mijn doel bijstelde naar -25 kilo.

Lekker blijven eten en toch afvallen

Het was fijn dat de rest van het gezin met de recepten mee kon eten, dat zorgde er voor dat ik het goed kon volhouden. Waar ik bijvoorbeeld voor mezelf de PS. food & lifestyle pasta bereid, at de rest van het gezin reguliere pasta uit de supermarkt.

Ook het sociale leven ging gewoon door. Tijdens het PS. food & lifestyle programma ging ik regelmatig uiteten. Samen met mijn coach Miriam keek ik vooraf op de menukaart, zodat ik beslagen ten ijs kwam. Ik kon dan toch gewoon lekker mee gaan uiteten zonder meteen mijn levensstijl in de war te brengen.

Ik ben zelfs eens 4 keer in één week gaan uiteten en bleek toch nog 100 gram te zijn afgevallen! Dit was voor mij een echte eye opener. Door weloverwogen keuzes te nemen, kun je blijven genieten en hoef je niet alles aan de kant te zetten.

Wat een verschil!

Uiteindelijk ben ik bijna 25 kilo afgevallen. Ik voel me fit en een stuk zekerder! Afgelopen week was ik weer in Italië. Het nemen van de vele trappen was geen enkel probleem. Ik kon ze allemaal nemen zonder halverwege te hoeven stoppen en had nog lucht over toen ik boven was! Wat een verademing.

Mijn valkuil op vakantie was toch wel het uitgebreide ontbijt en het aperitief in de middag. Ik heb het niet allemaal laten staan en geaccepteerd dat ik mogelijk iets zou aankomen. Na thuiskomst pakte ik meteen weer volledig het PS food & lifestyle programma op, en dat kostte me helemaal geen moeite.

De steun van mijn coach is heel waardevol

Ik heb van Miriam geleerd dat je goed moet luisteren naar je lichaam. Heb je echt wel honger? Ik merk dat ik minder moeite heb met het weigeren van iets lekkers.

Het ging eigenlijk voorspoedig, mede door mijn coach. Als ik een vraag had, kon ik haar op elk moment appen en hielp ze met een antwoord. Of het nou ging om een menukaart te beoordelen of omdat ik last had van de ketogriep. Enorm fijn dat je weet dat je iemand achter je hebt staan die je ten allen tijden kunt raadplegen!

Miriam
Coach van Edith

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer