Winkelwagen
Terug

37 jaar

"Met ups en downs heb ik mijn doel bereikt!*"

Ik besloot te starten met het PowerSlim programma omdat ik graag iets aan mijn levensstijl wilde doen. Ik zat steeds minder lekker in mijn vel.

Ik koos voor PowerSlim omdat ik al eerder een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon had gevolgd  maar zonder begeleiding. De begeleiding van een coach was juist waarnaar ik op zoek was. En dus zocht ik contact met een PowerSlim coach bij mij in de buurt, zodat ik aan de slag kon gaan met een gezonde levensstijl én daar de nodige begeleiding bij krijg.

Met ups en downs heb ik uiteindelijk mijn doel bereikt! Ik kwam iedere week dichter bij mijn doel en dat motiveerde me telkens om verder te gaan. Bovendien waren de producten van PowerSlim lekker en gevarieerd zodat ik de producten voldoende kon afwisselen.

Hierdoor voel ik me nu veel beter, enthousiaster én heb ik heel wat meer zelfvertrouwen! Vanuit mijn omgeving krijg ik nog geregeld complimentjes vanwege mijn prestatie :)

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer