Winkelwagen
Terug

28 jaar uit Oosterhout

Mijn bruiloft motiveerde me om de draad op te pakken*

Een tijdje terug hebben wij een gezellige fotoshoot georganiseerd op ons hoofdkantoor om het resultaat van een aantal PS'ers vast te leggen. Deze keer nodigden wij Maurick uit en zetten wij hem in het zonnetje! 

"In februari 2021 besefte ik me: nu is het klaar! Er moest iets gaan gebeuren, want mijn trouwpak paste niet meer. Aangezien wij twee keer onze bruiloft hebben moeten verplaatsen door het coronavirus, bleef mijn trouwpak maar in de kast hangen. Deze hadden we namelijk ruim voor onze bruiloft al aangeschaft. Nadat wij voor de tweede keer onze bruiloft hadden verplaatst, ben ik mijn trouwpak nogmaals gaan passen. Tot mijn grote schik kwam ik erachter dat die niet meer lekker zat." 

Het besef: er moest iets veranderen!

"Na vele pogingen in het verleden om een gezondere levensstijl aan te houden, was dit het moment waarbij bij mij de knop omging. Ik besefte dat er nu echt iets moest gebeuren. Deze keer wilde ik echt mijn doel bereiken en óók volhouden. Dat was bij mijn vorige pogingen het grote probleem. Iedere keer startte ik weer fanatiek, maar steeds na een aantal weken verwaterde dit en belande ik weer in mijn oude ongezonde patroon. Alleen deze keer had ik een heel duidelijk doel: mijn trouwpak weer passen!"

Maurick tijdens de fotoshoot bij PS. food & lifestyle.

Kennismaken met het assortiment

"Mijn ouders waren op dit moment zo’n 4 weken bezig met het PS. food & lifestyle programma waar zij erg over te spreken waren. Ik heb geen moment getwijfeld en heb direct Annelieke, een coach bij mij in de buurt, opgebeld om een afspraak te maken. Zo gezegd zo gedaan. Twee dagen later begon ik met het starterspakket van PS. food & lifestyle. Dit starterspakket was een fijne manier om alle producten van PS. food & lifestyle te leren kennen en te proeven. Al snel kwam ik er achter dat PS. food & lifestyle een onwijs breed en aantrekkelijk assortiment heeft."

Een geweldig resultaat!

"Een aantal weken voor de bruiloft heb ik mijn trouwpak zelf wat kleiner moeten laten maken. Dit gaf me een erg goed gevoel, waardoor mijn doorzettingsvermogen alleen maar meer getriggerd werd. Ik heb op dat moment mijn doel nog wat meer aangescherpt en wilde doorgaan met het programma. Inmiddels heb ik ook dit aangescherpte doel behaald, en ben ik blij te kunnen melden dat ik ben getrouwd in een fantastisch pak!"

Annelieke
Coach van Maurick

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Edith Weber, 57 jaar uit Oss "Ik wilde geen hongergevoel en sporten vind ik niet leuk*"

De recepten zijn lekker en makkelijk te maken en mijn man at hetzelfde als ik. Alleen mijn maaltijden werden bereid met de PS. food & lifestyle producten, en hij nam dan bijvoorbeeld gewone rijst.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
In the picture
Colinda Nendels , 49 jaar uit Best "Soms sta ik in het pashokje te huilen van blijdschap* "

Zelfs het shoppen is leuk geworden! Ik kan nu eindelijk “normale” kleding kopen. Soms sta ik gewoon in het pashokje te huilen van blijdschap.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer