Lars Boers 31 jaar uit Sittard

Mijn coach gaat me helpen mijn doel te behouden*

Op 24-jarige leeftijd heb ik mijn kruisband aan mijn linkerknie afgescheurd. Ik heb altijd veel bewogen maar kon na mijn operatie 9 maanden niet sporten.

Ik lette toen wel op mijn eten maar en heb daarna het sporten wel weer opgepakt, maar het lukte me niet meer om op mijn oude gewicht te komen. Vorig jaar juni heb ik mijn vierde, en hopelijk laatste, knie operatie gehad en heb ik mijn levensstijl helemaal om gegooid.

Ik wilde weer een gezonde levensstijl, zodat ik me goed voelde en op latere leeftijd met mijn kids weer een balletje kon trappen. Alleen de feiten waren anders. Dat moet en zal nu anders worden!

Ik ging online op onderzoek uit en kwam terecht bij PowerSlim en mijn persoonlijke coach, Mieke. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en Mieke een bericht gestuurd om informatie in te winnen.

Met hulp van Mieke, in combinatie met een revalidatietraject voor mijn knie, heb ik nu bijna mijn doel bereikt. Ik heb een zwaar jaar gehard waar ik hard voor heb moeten werken: re-integreren  op mijn werk, 3x per week fysio, 2x per week zelf nog naar de sportschool en natuurlijk aangepast eten. Maar mijn PowerSlim coach Mieke heeft me hier super bij geholpen. Ze gaf goede tips maar had ook veel goede raad uit eigen ervaringen.

Inmiddels heb ik ritme gevonden in mijn eetpatroon. Dat zelfs super samengaat met sporten. Ik neem bijvoorbeeld één PowerSlim reep voordat ik ga fietsen, en haal ik zonder moeite 60km met een gemiddelde van 25km/per uur.

Ik ben soms wel bang dat ik weer terugval in mijn oude gewoontes, maar heb er ook wel vertrouwen in dat Mieke mij hierbij gaat coachen zodat ik over 1 jaar kan zeggen dat het mij gelukt is!

Mieke
Coach van Lars

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer