Winkelwagen
Terug

62 jaar uit Utrecht

"Mijn coach leerde me hoe ik verantwoord lekker uit eten kan gaan!*"

Al jaren strijd ik met mijn kilo’s en al jaren verlies ik… In december 2017 zag ik een reclame van PowerSlim op de televisie en ben ik gaan zoeken op het internet. Daar zag ik dat het niet alleen maar om shakes gaat maar dat er ontzettend veel producten zijn die je mag en kan gebruiken. Tot mijn grote verbazing zag ik, als een echte snoepkont, dat er heel veel lekkere producten op de lijst stonden. Dit maakte de stap om op zoek te gaan naar een coach in mijn omgeving zeer makkelijk.

Ik kwam terecht bij Body-Progress in Nieuwegein van PowerSlim coach Hennie Broekhuizen, begin 2018. Een enthousiaste coach die de tijd nam om het verhaal te vertellen en mij ook de ruimte gaf om te vertellen waarom ik iets aan mijn voedingspatroon wilde doen.

Ik riep nog enthousiast dat ik in de maand januari wel 6 etentjes had en dat het misschien handiger was om dan daarna maar te beginnen. Hennie zei direct dat etentjes goed kunnen zolang je maar weg blijft van de koolhydraten. Ik kreeg ook meteen tips en trucs mee om hiermee om te gaan. Dat was voor mij een mooie start bij Hennie en PowerSlim.

De eerste weken merkte ik al meteen verschil en zat ik al lekkerder in mijn. Ik ben veel gaan wandelen, niet eens intensief sporten, en ik voel me super fit nu.

Ondertussen heb ik mijn doelen behaald en dat ging met het grootste gemak. Ik ben zelfs gezond gaan koken en ik kan gerust zeggen dat ik dat in mijn leven (en ik ben toch al 56 jaar) niet veel gedaan heb. Ik vind het zelfs nu erg leuk om iets te maken uit het kookboek of een recept van de PowerSlim website… het moet niet gekker worden!!! Ik geniet van de producten die PowerSlim heeft.

Ik krijg zeer veel positieve reacties van familie, vrienden en collega’s en uiteraard zeg ik dan dat ik dat aan een goede coach en aan PowerSlim te danken heb.

Dus dankjewel Hennie en dankjewel PowerSlim!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer