Winkelwagen
Terug

48 jaar uit Scherpenzeel

"Mijn coach nam alle tijd voor me en ‘pushte’ niet*"

Na mijn zomervakantie in 2019 ging bij mij de knop om. Ik besloot dat er iets moest gebeuren, of eigenlijk meer: dat ik iets moest veranderen. Ik was snel buiten adem, warm weer irriteerde me en ik had zelfs moeite met de kleinste dingetjes. Ik was in een vicieuze cirkel beland en daar moest ik toch echt zelf uitkomen.

Ik ging me oriënteren op internet en kwam bij PowerSlim terecht. Ik had al zoveel geprobeerd. Ik wilde nu niet gaan voor ‘het snelle succes’, maar voor een compleet nieuwe leefstijl die ik mijn leven lang kan volhouden. Geen shakes, maar gezonde en smakelijke maaltijden en verantwoorde tussendoortjes. Omdat ik me realiseerde dat ik een flink traject te gaan had, sprak ook de begeleiding van een coach me aan.

Het kennismakingsgesprek verliep heel plezierig. Mijn coach Manuela nam alle tijd voor me en ‘pushte’ niet. Het programma sprak me zo aan dat ik direct besloot er voor te gaan, en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

De producten zijn heerlijk, de recepten simpel en smakelijk. Ik heb een glutenallergie, dus ik moet echt voorzichtig zijn met wat ik eet. Gelukkig heeft PowerSlim redelijk wat glutenvrije producten in het assortiment. Het aantal glutenvrije producten is het afgelopen half jaar flink toegenomen. Mijn favorieten zijn de muesli pure chocolade kokos en de frambozencake.

Ik heb mijn doel bereikt en voel me veel beter dan eerst! Ik kan weer leuke kleding kopen. Ik geniet van iedere dag – ook van warme dagen. De begeleiding van mijn coach Manuela was heel belangrijk voor me. De sfeer tijdens de gesprekken was open en vriendelijk. Vaak had ze praktische tips voor me en ze heeft me natuurlijk ook wel eens door een moeilijk moment ‘heen gesleept’. Voorlopig blijf ik Manuela één keer per maand bezoeken, want ik ben reuze zuinig op mijn resultaat.

PowerSlim coach Manuela:

Het was heel fijn om Judith te begeleiden. Ze is een heel gezellige klant, die echt open staat voor advies. Ruim een half jaar zagen we elkaar vrijwel wekelijks. Telkens zag ik haar een stukje zelfverzekerder worden. Ik verheug me op het komend jaar van stabilisatie.

Manuella
Coach van Judith

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer