30 jaar uit Harlingen

Mijn coach schrok niet.. ze had een plan!*

Het begon allemaal rond mijn verjaardag in april vorig jaar… Ik voelde me eigenlijk prima, maar merkte dat iets me dwarszat. Geen idee wat, maar ik moest er iets mee.

Ik sprak met mijn vriendin en toen schoot het me te binnen: ik wilde iets doen aan mijn ongezonde levensstijl. Het had me nooit dwars gezeten, fysiek niet maar mentaal dus blijkbaar wel.

We gingen samen op zoek naar oplossingen. Mijn vriendin vertelde me over een vriendin van haar die het PS. food & lifestyle programma had gevolgd (toen nog PowerSlim) en daar een fantastisch resultaat mee had behaald.

Ze stelde me op mijn gemak

Ik zei: “Weet je, ik doe het gewoon!”. En zo gezegd, zo gedaan.. ik maakte een afspraak op 6 mei 2021 bij Siegrid in Wommels, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt.

Ik kwam daar, schaamrood op m’n kaken, want ik wist dondersgoed dat ik voor paal ging staan. Ik wist toen mijn gewicht nog niet. De weegschaal vertelde mij dat hoge gewicht van 135 kg. Ik keek naar Siegrid, die niet leek te schrikken.. ze had een plan.

Ze stelde me op mijn gemak en vertelde haar plan en wat haar goed voor mij leek, en ik moet haar nageven ze heeft er verdikkeme kijk op. De eerste week ging super! Ik kwam in een flow.. uiteraard met wat ups en downs en wat schommelingen.. maar hé, stap voor stap kwam ik steeds dichter bij mijn doel.

Ondertussen ben ik 8 maanden bezig en ben ik heel trots op mezelf (denk ik).

Ik voel me beter dan ooit

Ik heb mijn doel bereikt en voel me beter dan ooit:

  • Ik kan een goede 12km hardlopen
  • Ik voel me fit
  • Ik voetbal met gemak anderhalf uur in de week
  • Ik basketbal een uur in de week
  • Op mijn werk blijf ik met gemak 8 uren vol gas gaan

Dit heb ik allemaal te danken aan de super goede begeleiding die Siegrid mij heeft geboden, welke veel verder gaat dan het verkopen van producten en vragen hoe het gaat.

Zij is oprecht geïnteresseerd in wat je doet en waar je vandaan komt, ze denkt met je mee en wil je altijd helpen, op elk appje reageert ze, op elk moment.

Dus twijfel je om jezelf een tweede kans te geven met PS. food & lifestyle? Doe het, en ga ervoor! PS. food & lifestyle en je coach laten je niet in de steek!

Siegrid
Coach van Jan Willem

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer