Winkelwagen
Terug

37 jaar uit Roermond

"Mijn coach wist me te motiveren om door te zetten!*"

PowerSlimmer van de maand december 2018

Na de nodige overgebleven zwangerschapskilo’s vond ik zelf niet de weg om mijn doel te bereiken. Na het volgen van verschillende diëten viel ik telkens terug in mijn oude patroon: eten.

Nadat ik een tijdje de website van Ki-low Roermond in de gaten had gehouden, heb ik uiteindelijk de stap genomen om te kiezen voor mezelf!

Het maken van de afspraak vond ik spannend, maar ik was vastberaden: Het roer moest om!

In april heb ik een afspraak gemaakt met mijn coach Mariëtte Hanssen. Het gesprek alleen al gaf mij energie en het gevoel dat mij dit ging lukken.

Het voordeel van het PowerSlim programma is dat je geen vreemde dingen in huis hoeft te halen en het gezin dus “gewoon” mee kon eten. In het boek staan heerlijke recepten en de producten zijn allemaal erg lekker, geen straf dus!! Daarnaast vond ik het ook gemakkelijk vol te houden omdat je om de 2 à 2,5 uur iets kan eten.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en zit ik een stuk beter in mijn vel! Het is heerlijk om weer in gewone winkels te kunnen shoppen.

Ik ben erg blij met de persoonlijke begeleiding van mijn coach! De keren dat ik het even niet meer zag zitten of mijn meting niet was zoals ik verwachtte, wist ze me weer te motiveren om door te zetten!

Het koolhydraatarme eetpatroon bevalt me zo goed dat ik het gewoon blijf doorzetten!

Coach Mariëtte:
Nicole is een optimistisch persoon die positief blijft, ook al zat er een mindere week bij. Iedere week kwam ze weer als een zonnestraaltje mijn praktijk binnen. Ze probeerde veel recepten uit zodat er veel variatie in haar eetpatroon zat en ze het makkelijk vol kon houden. Ik vond het super om Nicole te mogen begeleiden en ben ongelofelijk trots op haar. Samen zorgen we ervoor dat ze dit mooie doel ook weet te behouden. Ik blijf voor haar klaar staan!

Mariëtte Hanssen
Coach van Nicole Hermans

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer