Winkelwagen
Terug

69 jaar uit Nieuwegein

"Mijn goede voornemen heb ik waar gemaakt!*"

Begin dit jaar ben ik met een goed voornemen begonnen met het PowerSlim Programma bij Body-Progress in Nieuwegein. Mijn coach is Hennie Broekhuizen, een echte coach die weet waar ze het over heeft. Ze is altijd geïnteresseerd tijdens mijn consulten en dat merkte ik al gelijk bij de intake. Vrolijk, duidelijk en met veel kennis en enthousiasme is het PowerSlim programma aan mij uitgelegd. Ik heb dit als heel positief ervaren. Ik ging naar huis met een gevoel van ‘Yes, ik ga mijn doelen behalen!’.

Door de goede uitleg heb ik veel geleerd over mijn lichaam en eetgewoontes. Het PowerSlim kookboek heeft mij ook anders leren eten. Heerlijke maaltijden met goede ideeën en tips.

Ik snap hierdoor nog meer dat goede voeding en regelmatig bewegen belangrijk zijn. En niet alleen voor mij, maar ook voor mijn hele gezin. Je neemt de kennis toch mee naar huis en praat hierover. Geen standaard verhaal maar echt gericht op mijn situatie en lifestyle.

Een dip of terugval heb ik dan ook niet gehad. Ik blijf voorlopig nog onder controle, ik wil me voor altijd zo goed blijven voelen als nu. Ik weet zeker dat mij dit gaat lukken met de hulp van mijn PowerSlim coach Hennie. Eigenlijk vind ik het stiekem een beetje jammer dat de controles niet meer iedere week zijn. Ik moet het natuurlijk nu zelf doen. Maar de leuke gesprekken die altijd met veel humor en aandacht werden gebracht zal ik zeker gaan missen!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer