Winkelwagen
Terug

33 jaar uit Herten

"Mijn grootste smoesje was dat ik het te druk had*"

Gewicht speelt al jaren een belangrijke rol in mijn leven. Ik was er jarenlang dagelijks mee bezig. Meerdere diëten heb ik geprobeerd, van crash diëten tot een koolhydraatarm dieet dat ik zelf vorm gaf, tot een groepscursus. Dat contactmoment ervaarde ik als een stok achter de deur, maar na het afronden van deze cursus viel ik weer terug in mijn oude gewoontes. Het lukte me niet om hier zelf iets aan te doen. Mijn grootste smoesje was dat ik het druk had en daarom geen tijd had om te koken en gezond te eten.

In december 2017 besloot ik dat de knop écht om moest. Ik besloot om toch maar weer met een dieet te beginnen, waar ik eigenlijk niet achterstond. Dit werkte niet voor mij en hier leerde ik van, dat een digitale coach voor mij niet genoeg is. Ik heb iemand nodig die meedenkt en me confronteert als het even niet lukt, alleen op deze manier kan ik het volhouden en mijn doelen bereiken.

Ik had al heel veel advertenties van Voedingscoach Maaike voorbij zien komen en ik volgde haar al een hele tijd op Facebook. Haar manier van schrijven sprak me aan. Toen ik er klaar voor was, bezocht ik haar website en vooral dit stukje inspireerde me enorm:

“Waarom zouden we het alleen doen als het ook samen kan? Bij alles wat we in ons leven leerden zoals lopen, fietsen en auto rijden kregen we hulp. Toch menen we vaak dat we het aanleren van een gezond voedingspatroon alleen moeten doen. Dat is nergens voor nodig. Ik ben als ervaringsdeskundige jouw stok achter de deur.”

Ik twijfelde over het gebruik van de producten van PowerSlim. Heb ik deze per se nodig? Ik liet een bericht achter op haar site op zaterdagavond en zondagmiddag belde ze me al op. We maakten een afspraak op dinsdag en tijdens dit gesprek begreep ik, waarom de PowerSlim producten belangrijk zijn en dat ik uiteindelijk geen producten meer nodig heb. Ik was overtuigd en besloot om te starten.

Wat ben ik blij dat ik die beslissing genomen heb! De wekelijkse afspraak met mijn coach heb ik als heel prettig ervaren. Ik kan met al mijn vragen bij Maaike terecht. Nu ik mijn doel behaald heb, leer ik om bewustere keuzes te maken; wat eet ik en op welk moment. Toch blijf ik Maaike bezoeken, zo voorkom ik een terugval in oude gewoontes. Ook merk ik dat ik nu veel beter in staat ben om na een feestje de draad weer op te pakken.

Wat ben ik blij dat ik met Maaike in contact gekomen ben en dat PowerSlim zo makkelijk vol te houden en toepasbaar is. Ik kan nu lekker en gezond eten, ook in drukkere periodes.   

Maaike
Coach van Jacqueline

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer