Winkelwagen
Terug

48 jaar uit Oudewater

"Mijn jurkjes staan veel leuker!*"

Hoi, Ik ben Linda, ik heb samen met mijn man 2 kinderen, een zoon en een dochter. Als kind en als tiener was ik altijd keurig op gewicht. Na mijn zwangerschap veranderde dit wel een beetje, maar een noodzakelijk medicijngebruik (naar aanleiding van een depressie) was de druppel waardoor ik vele kilo’s aan kwam.

Na de kerstvakantie van 2016/2017 was ik het helemaal zat. Ik kon mijn wintersportkleding bijna niet meer aan en ik voelde me niet meer mezelf. Veel te zwaar vond ik mezelf en ik keek niet graag meer in de spiegel.

Via advertenties in onze plaatselijke krant kwam ik in contact met Beauty Smart in Oudewater. Het intakegesprek was zo positief dat ik het aandurfde. Samen met Annemarie en de lekkere producten van PowerSlim besloot ik er vol voor te gaan.

Mijn leuke jurkjes staan zoveel mooier en het heeft zo weinig moeite gekost! Er zijn zoveel lekkere producten, dit maakt het gewoon leuk. Bij PowerSlim eet je niet alleen maar shakes en repen, maar ook croissants, zoutjes en chocolade.

Heel belangrijk voor mij is het juiste eetpatroon aanhouden: 3 maaltijden en 2 tussendoortjes waardoor ik geen snaaimomenten meer heb. En ja het werkt, nu 5 maanden later heb ik mijn streefgewicht bereikt en ik voel mij heerlijk!

Als je de stap hebt genomen om af te vallen, is het logisch dat je je kleding ook aangepast moet worden. Daarom heeft Beauty Smart Oudewater als verrassing een stylingadvies en een fotoshoot cadeau gegeven aan Linda. Beauty Smart en Just Your Style werken namelijk samen om jou te helpen vanaf de eerste dag dat je begint met afvallen. We laten je stralen van binnen en van buiten!

Advies van Emanuela Giorgi van Just Your Style:
Hierbij een kort verslagje hoe het advies tot stand is gekomen. Linda heeft een zachte uitstraling en heeft een aardig ‘jasje’ uitgedaan. Voor dit jasje moet natuurlijk wel een ander jasje komen. Wanneer je zoveel bent afgevallen moet je opeens veel meer keuzes maken, want je kunt uit veel meer kiezen en dat is best lastig. Een nieuwe look bepalen die bij jou past is dus een uitdaging!

Linda is niet heel groot en daarom is het belangrijk om de juist accenten te leggen op de juiste plekken. Na een figuuranalyse, waarin ik o.a. aan Linda heb laten zien hoe haar taille zich verhoudt tot haar beenlengte en wat nu de beste keuze zou zijn voor haar ietwat ronde schouders, gaan we aan de slag.

Bij ronde schouders is het belangrijk dat je nauw kijkt naar de mouwinzet. Voor Linda hebben we gekozen voor een legergroen Jersey blazer jasje met accent op de schouders, zodat haar schouderlijn iets gelift wordt. Dit gecombineerd met een groene broek met print, als tegenkleur een viscose kobaltblauw shirt/bloesje met een leuke shawl met print.

Linda heeft ondanks het feit dat ze niet echt lang is, wel mooie lange benen. Dit betekent dat haar taille hoog zit en dat een broek die een lage taillelijn heeft, haar minder lekker zit. Naast deze casual combinatie hebben we nog gekozen voor een heel leuk jurkje met print omdat het belangrijk is variatie in je kast te hebben, met items die onderling ook weer goed te combineren zijn met andere items.

Dit jurkje heeft een mooie krachtige print met accent in de taille die past bij het jasje, maar ook te dragen is zonder aanvulling. Veel accessoires hoeven hier niet bij omdat de jurk een vrij aanwezige print heeft. Wel hebben we gekeken naar een leuke schoen, passend bij de jurk. Oog voor detail dus!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer