Winkelwagen
Terug

68 jaar uit Hellevoetsluis

"Mijn levensstijl is compleet veranderd!"

Door omstandigheden jaren geleden ben ik wat kilo’s aangekomen. Ik heb zo goed als alle diëten en afslankpillen geprobeerd, maar niets werkte voor mij. Ik had me eerder zelfs al een keer verdiept in het PS. food & lifestyle programma. Het sprak mij toen wel al aan, maar ik heb voorheen nooit de motivatie en kracht gehad om er mee te starten. 

Een fijne kennismaking

Op een dag zag ik op de stoep naast mijn kapper een bord staan van PS. food & lifestyle. Thuis heb ik deze coach bij mij in de buurt (Studio Breuer) gegoogeld en gebeld om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De intake met mijn coach Astrid voelde vertrouwd, veilig en goed. 

Ik twijfelde nog even, want ik vond het best prijzig. Mijn man reageerde daarop met: “Reken eens uit wat je extra in je mond stopt: koekjes, snoep, ijs, gebak, etc.” En ja, daar had hij een punt.

Eind november 2021 ben ik officieel begonnen. Het starterspakket van PS. food & lifestyle vond ik heel fijn, zo kan je al veel producten uitproberen. Ik merkte dat ik de eerste twee weken wel even moest inkomen, maar daarna ging het eigenlijk vanzelf. Naast het aanpassen van mijn voedingspatroon ben ik ook gaan sporten bij Studio Breuer: bewegen onder begeleiding.

Een resultaat om trots op te zijn

Mijn startgewicht was 98,4 kg en m’n lengte 1.61 m. Ik ben nu totaal 32 kg afgevallen en ik voel me super goed! Ik ben mijn coach onwijs dankbaar voor de goede begeleiding. Studio Breuer is voor mij een warm bad. Mijn levensstijl is compleet veranderd en dat vind ik fantastisch! Ik ben nu gezond bezig en gebruik de producten van PS. life om mijn gewicht te behouden.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Sietske Gillebaard, 47 jaar uit Easterlittens "Als ik in de spiegel kijk, verbaast het me dat ik het ben!*"

De combinatie van een persoonlijke coach en de goede producten van PS. food & lifestyle zijn voor mij de succesfactor. Het wekelijkse contact met mijn coach was fijn en stimuleerde mij om door te gaan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mariëlle Pantus, 53 jaar uit Stein "Mijn gewicht beperkte me in mijn vrijheid*"

Door de gesprekken met mijn coach ging ik steeds beter begrijpen wat koolhydraatarm en eiwitrijk voedsel met je lichaam doet. Tegelijkertijd gaven de cijfers op de weegschaal de bevestiging dat het werkte!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer