Cora en Louise Hildering 57 jaar uit Voorburg

Mijn moeder wilde ook mee doen!*

Mijn naam is Cora (57) en mijn moeder heet Louise (79). Wij hebben al een leven lang lijnen achter de rug. Dat zal velen niet vreemd in de oren klinken. Afvallen, aankomen, afvallen en nog meer aankomen.

In 2019 was het genoeg. Ik wilde graag blijvend een gezonde levensstijl aanleren. Dankzij mijn vriendin ben ik bij PS. food & lifestyle terecht gekomen. Het ging ontzettend goed, dankzij mijn fijne coach. De producten waren over het algemeen lekker en ik had dankzij de koolhydraatarme maaltijden geen honger meer! In een jaar tijd heb ik mijn doel bereikt.

Tegelijkertijd bezig

Aangezien ik regelmatig met mijn moeder op reis ga, kwam zij ook in aanraking met PS. food & lifestyle, omdat ik mijn producten meenam. De repen waren niet meer veilig! Na één van die reizen is mijn moeder ook naar een coach gegaan in haar eigen woonplaats.

Zo waren we samen tegelijkertijd bezig het met PS. food & lifestyle programma. We hielden elkaar op de hoogte en steunden elkaar waar mogelijk.

Nu we beiden ons doel hebben bereikt voelen we onszelf veel beter!

Geen eetbuien meer

Natuurlijk hebben we af en toe onze moeilijke momenten, zoals op feestjes en tijdens vakanties. Maar het fijne is dat je het meteen weer op kunt pakken en weer in de koolhydraatarme modus gaat. We halen dan weer wat producten bij de coach en we gaan er weer voor.

De grootste eye-opener is dat je dankzij deze manier van eten geen grote schommelingen in je bloedsuikerspiegel krijgt, waardoor je ook geen eetbuien meer hebt.

Wij hopen nu natuurlijk in balans te blijven. Het blijft hard werken maar we zullen elkaar blijven stimuleren!

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Happy New You
Harja Schipperen, 45 jaar uit Beegden "Ik durf het pashokje weer uit te komen* "

Voorheen lachte ik alles weg met een beetje zelfspot, terwijl ik van binnen echt niet blij was met mezelf. Ik schaamde me en durfde de deur bijna niet meer uit.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Pauline Wingelaar, 36 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer