Winkelwagen
Terug

24 jaar uit Swalmen

"Mijn ongezonde levensstijl heb ik veranderd in: lekker en verantwoord eten*"

In maart 2020 ben ik gestart met het PowerSlim programma. Dit omdat ik niet meer goed in mijn vel zat en me er niet fijn over voelde.

Vol goede energie ben ik gestart met PowerSlim. In het begin was het wennen, maar al vrij snel had ik mijn ritme gevonden in de dagelijkse 6 eetmomenten.

In maart brak ook de coronaperiode aan. Voor mij pakte dat positief uit, de restaurants waren gesloten en zo was er minder verleiding.

Door middel van PowerSlim heb ik mijn ongezonde levensstijl omgedraaid naar lekker en verantwoord eten. Ook ben ik me nu meer bewust van wat ik eet. Dit was voorheen totaal niet het geval.

Het resultaat is natuurlijk waar je het voor doet. En inmiddels is het me gelukt om mijn doel te bereiken. Ik zit nu een stuk beter in mijn vel!

Dorry
Coach van Demi

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer