Beatrice Drijver 50 jaar uit Acquoy

Mijn zelfvertrouwen is weer helemaal terug!*

Het was januari 2020 en het coronavirus kreeg me te pakken. Gelukkig had ik milde klachten, maar het zette me wel aan het denken. Ik besloot dat ik gezonder wilde gaan leven.

Een goede kennis van me vertelde me over PS. food & lifestyle. Ze had dit programma met succes gevolgd en blijft al jaren mooi in balans. Ik heb me ingelezen en een afspraak gemaakt bij een coach bij mij in de buurt

Lekker én gezond eten

Ik houd van koken en vind het leuk om nieuwe recepten uit te werken. De starterspakketbrochure, het kookboek en de website van PS. food & lifestyle bevat ontzettend veel inspiratie voor lekkere recepten. Ook mijn man was zeer te spreken over met name de avondmaaltijden. Onze favorieten zijn de slawraps, de saté, lasagne met aubergine en de kipsalon.

Doordat je 6 keer per dag een eetmoment hebt en de producten van PS. food & lifestyle veel eiwitten bevatten, is mijn neiging om tussendoor te snaaien grotendeels verdwenen. Ik eet gezonder en regelmatiger, kies nu bewuster en kan ook gemakkelijker ‘nee, dank je’ zeggen.

Iemand die je moed inspreekt

De begeleiding van mijn coach heb ik als zeer plezierig ervaren. Natuurlijk ging het soms wel eens een weekje wat minder goed, maar dan is het fijn als iemand je moed inspreekt en met leuke suggesties komt. Zo had ik eens enorme zin in pizza en hebben we samen naar een verantwoord alternatief gezocht – en gevonden.

In vijf maanden tijd heb ik mijn doel weten te bereiken. Die maanden zijn omgevlogen. Ik heb toen een paar leuke, nieuwe outfits gekocht. Dat is weer eens wat anders dan jezelf belonen met iets lekkers!

Ik voel me supergoed, heb veel energie en mijn zelfvertrouwen is weer helemaal terug!

Willy
Coach van Beatrice

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer