Angelique Bouwman 53 jaar uit Huissen

Mijn zelfvertrouwen komt weer terug*

Ik heb van alles geprobeerd om een gezonde levensstijl te creëren zodat ik lekkerder in mijn vel zou zitten. De bevallingen van twee prachtige kinderen, die nu tieners zijn, en de overgang waar ik inmiddels in zit, zorgden er namelijk voor dat ik me niet meer fijn voelde in mijn eigen lichaam. Maar wat ik ook probeerde, het lukte me niet. Ik gaf de moed op en ook mijn zelfvertrouwen was enorm gezakt.

Begin 2018 las ik over PowerSlim. Op dat moment was ik erg sceptisch: ‘Ja hoor, zeker weer zo’n programma wat niet werkt’. Toch liet ik me informeren en in mei 2018 startte ik met PowerSlim bij Ri-Beauty & Health.

Rianne is voor mij de beste coach! Naarmate de weken vorderden zag ik mijn doel dichterbij komen. De maaltijden zijn heerlijk en variërend. Drie maaltijden en drie tussendoortjes, ik had het gevoel alsof ik de hele dag aan het eten was. Daarnaast kreeg ik erg goede adviezen van mijn coach Rianne!

Intussen heb ik mijn doel bereikt! Mijn zelfvertrouwen komt terug en ik lach nu de hele dag door. Ik voel me zekerder en draag mooie, getailleerde kleding.

Ik ben nu vrolijker, zelfverzekerd en voel mij mooier dan ooit te voren!

Rianne
Coach van Angelique Bouwman

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer