Winkelwagen
Terug

54 jaar uit Horst aan de Maas

"Moeilijk? Nee, helemaal niet!*"

Mijn vriendin en ik zijn al jaren bezig om een gezonder eetpatroon aan te leren. Maar niks werkte blijvend voor ons.

We gingen samen een dagje weg. Toen vertelde ze me over het PowerSlim programma, en dat dit wél werkte en niet moeilijk was. Ze overtuigde me om ook een afspraak te maken met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Ik heb een aantal turbulente jaren achter de rug, met het overlijden van mijn partner en alles waar je daarna mee te maken krijgt. Dat heeft een hele impact gehad op mijn lichamelijk naar ook mijn geestelijk gestel. De knop moest nu om en ik ben na het kennismakingsgesprek met mijn coach meteen begonnen, per 1 mei 2018.

Je moet er klaar voor zijn, anders gaat het niet lukken. Het lukte me dan ook om in mijn zomervakantie mijn gezonde levensstijl gewoon voort te zetten.

Nu ben ik ruim een jaar verder en heb ik mijn doel behaald. De laatste stapjes vond ik het zwaarst, maar het is me gelukt! Ik ben trots op mezelf dat ik dit heb bereikt. Moeilijk? Nee absoluut niet. Het is gewoon volharden en volhouden. Iedereen kan het!

Ik krijg veel complimenten van mensen uit het dorp. Ze moeten soms twee keer kijken of ik het ben. Ja, ik ben het! Het voelt geweldig en ik ben super tevreden.

Ik heb altijd gezegd dat voordat ik 50 jaar word er beter uit wil zien en weer lekker in mijn vel wil zitten! Dat is, vind ik, gelukt!

En een goed voorbeeld doet goed volgen… Mijn dochter van 22 is nu ook bezig met het PowerSlim programma. Ik ben trots op haar, dat zij dit ook doet en dat ze het zo goed doet.

Ik voel me super en mag er (weer) zijn!

Joy
Coach van Janine

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer