Winkelwagen
Terug

57 jaar uit Merkelbeek

"Na jaren jojo’en was PowerSlim mijn laatste poging*"

Na jarenlang jojo'en was PowerSlim mijn laatste poging. Ik wilde graag een gezonde levensstijl aanleren die ik voor altijd vol kan blijven houden. Mocht ook deze poging mislukken, dan zou ik maagverkleining ondergaan had ik mij voorgenomen. Gelukkig bleek het PowerSlim programma voor mij een succes!

Ik voelde me niet meer gezond, dus er moest iets gebeuren. Een vriendin van me had ook het PowerSlim programma gevolgd en zij raadde me aan om eens contact op te nemen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Zodoende heb ik een afspraak gemaakt. Gedurende deze afspraak moest ik op de weegschaal. Jeetje... Ik wist niet hoe snel ik van de weegschaal af moest komen. Mijn knop was meteen om!

Na Pasen ben ik begonnen. Ik heb me strikt aan de voorgeschreven hoeveelheden gehouden. Wekelijks kwam ik dichterbij mijn doel, ik kreeg er zelfs een kik van. Tijdens vakanties en feestdagen heb ik mijn eetpatroon iets aangepast. Ik koos nog steeds voor verantwoorde producten maar lette hierbij niet zozeer op de hoeveelheden.

PowerSlim heeft me laten inzien dat je door anders en gezond te eten, dat overigens ook nog heel lekker is, je doel kunt bereiken. Ze hebben heel veel verschillende producten die je kunt uitproberen. Uiteindelijk weet je welke producten je lekker vindt en stel je zelf je eetmomenten samen. Ik zou het bijna jammer vinden als ik ze binnenkort niet meer nodig heb.

Zonder ondersteuning zou ik mijn doel nooit behaald hebben. Mijn dank is groot aan mijn deskundige PowerSlim diëtiste Julienne Vaessen die ik werkelijk dag en nacht kon appen voor al mijn vragen. Maar ik ben ook heel blij met de ondersteuning van mijn dochters, die mij op moeilijke momenten kracht gaven om door te zetten.

PowerSlim is geen dieet, maar een levensstijl en die bevalt me goed. Ik voel me fit, super en sterk. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk heeft PowerSlim mij sterker gemaakt. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en stel mijzelf nu voorop, want dit is altijd anders geweest. Is PowerSlim makkelijk? Ja en nee. Makkelijk door de super begeleiding en de heerlijke producten en recepten, maar moeilijk omdat men sterk moet blijven als de verleiding groot is. Voor dit laatste heb ik mijn diëtiste en dochters. Samen staan we sterk!

Ik krijg tegenwoordig super veel complimenten. Het mooiste compliment dat ik heb gekregen, kreeg ik van mijn vader. Hij was altijd bezorgd over mijn levensstijl maar is nu supertrots op me!

Julienne
Coach van Marlie

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer