Winkelwagen
Terug

40 jaar uit Zwijndrecht

"Na zoveel pogingen, is het me nu wél gelukt!*"

Omdat ik als verpleegkundige in een ziekenhuis werk, en dus veel moet bewegen, merkte ik dat mijn lijf begon te protesteren. Ik had last van mijn gewrichten, hartkloppingen en vocht in mijn benen. Daarnaast zat ik gewoon niet lekker in mijn vel, ik had weinig zelfvertrouwen en kleedde mij zo onopvallend mogelijk. Na jaren van tobben en niet afvallen werd er een goedaardige hersentumor aan mijn hypofyse ontdekt. Maar wat ik ook probeerde, zelfs na zoveel goed bedoelde adviezen van verschillende diëtisten, lukte het afvallen niet.

Ik wilde het zó graag!

Een tijdje terug ben ik eindelijk ten huwelijk gevraagd! Alleen het passen van trouwjurken was een drama, ik vond mijzelf lelijk en wilde zó graag wat slanker zijn. Zo ontzettend frustrerend als dat niet lukt.

Mijn collega volgde het PS. food & lifestyle programma en ik zag een verbluffend resultaat! Daarom besloot ik het ook een kans te geven en maakte ik een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt, namelijk Sandra van Axewood.

Op het moment dat ik mijn eerste afspraak bij mijn coach Sandra had, liep ik wederom bij een reguliere diëtist. Na -2 kg bleef ik weer weken lang op hetzelfde gewicht hangen. Tijdens het eerste weegmoment bij mijn PS. food & lifestyle coach Sandra, woog ik 112 kg. Ik was nog nooit zo zwaar geweest, ook niet tijdens of na mijn zwangerschappen.

Dit werkt voor mij!

Ik vond het PS. food & lifestyle programma heel fijn, vooral de dag- en weekmenu’s in de eerste weken. Als ik producten had meegenomen bij mijn coach, maakte ik met behulp van het weekmenu zelf dagdoosjes. Ik hield rekening met mijn agenda en afspraken, op basis daarvan bepaalde ik welk doosje ik meenam. Het diner combineerde ik steeds met mijn gezin, zo hoefde ik niet steeds verschillende maaltijden te koken. Voorbereiding is het halve werk, echt waar!

“Als ik een dag weg ging, zorgde ik ervoor dat ik alles bij mij had, van ontbijt tot aan de avondsnack.”

Ik vind letterlijk alle producten en recepten van PS. food & lifestyle lekker. De melkchocolade chunk is zonder twijfel mijn favoriete tussendoortje! Natuurlijk heb ik ook lastige momenten gehad, vooral in de avonden. Maar ik had geen zelfmedelijden, want ik wist waar ik het voor deed. Wat dan goed werkte voor mij is om op tijd naar bed te gaan of mijn tanden alvast te poetsen.

Ik zet mijn coach graag in het zonnetje

Iedere week heeft het team van Axewood mij gesteund. Er is een groepsapp waarin tips, trucs en lekkere recepten voorbij komen. Daarnaast organiseren ze leuke sportevenementen.

Wat heb ik een bewondering voor Sandra, echt een power vrouw! Ondanks dat ze zelf aan het herstellen is van behandelingen voor haar borstkanker, was zij er altijd voor al haar leden! Eigenlijk moet niet ik, maar zij in het zonnetje worden gezet!

Ik vind de begeleiding van mijn coach zeer prettig. Het contact is heel laagdrempelig, ik weet dat ik met alles bij mijn coach terecht kan. Het is voor mij nu een uitje om bij haar langs te gaan, gewoon een standaard onderdeel van mijn week.

Ik voel me beter dan ooit!

Ik ben heb in 4 á 5 maanden mijn streefgewicht behaald, en zelfs nog iets eroverheen! Ik ben 35 kg afgevallen, en ik voel me nu beter dan ooit! Ik leef gezond en ik zit onwijs lekker in mijn vel. Ik merk dat het zelfvertrouwen ook beetje bij beetje komt. Gek dat dit later komt, althans bij mij.

De eerste keer trouwjurken passen met mijn nieuwe gewicht, was een eyeopener. De eerste jurk…  tranen met tuiten! Het was hem gelijk!

Mijn doel behouden

Ik zit inmiddels al in fase 2 van het PS. food & lifestyle programma en ik blijf heel dicht bij mijn doel. Ik heb geleerd meer te drinken, mijn waterfles gaat overal mee naartoe! Ik zondig iedere week met 1 ding en blijf dan goed op gewicht.

Ik heb er vertrouwen in dat ik op gewicht zal blijven. Ik heb genoeg handvatten gekregen en weet wat ik wel of niet kan eten. Een uitschieter houd je altijd, maar de dagen daarna weer even terug in balans. Ik zit zo lekker in mijn vel dat ik de minder gezonde keuze het vaak gewoon niet waard vind.

Als ik iets tegen je mag zeggen

Ik zou je graag willen meegeven dat je niet moet twijfelen. Maak een afspraak met een coach bij jou in de buurt en ga er voor!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Linda en Miranda, 34 jaar uit Nijkerk "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar uit Woerden "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer