Winkelwagen
Terug

29 jaar uit Westerhoven

"Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

PowerSlimmer in the picture

Elle is 26 jaar en vertelt ons dat ze altijd al een ongezonde levensstijl gehad heeft. “Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.” Totdat ze in aanraking kwam met PowerSlim. Ze is voor de volle 100% voor haar doel gegaan en heeft een prachtig resultaat bereikt. We zetten Elle dan ook graag in de schijnwerpers! Als PowerSlimmer in the picture won Elle een fotoshoot op het hoofdkantoor van PowerSlim.

Op een vrijdagochtend staan Elle en haar coach Evi aan de deur van ons hoofdkantoor. Met een tas vol met kleren, want ja.. je wil er toch goed uit zien als je aan een fotoshoot mag deelnemen.

Bij onze visagist vertelde Elle dat ze zich niet prettig meer voelde. “Ik was erg onzeker over hoe ik eruit zag en voelde me vaak niet op mijn gemak. Mensen om me heen zagen er altijd leuk en stralend uit, ik had dat niet vond ik. Ik was niet meer tevreden met mezelf en daar wilde ik graag iets aan doen.

Mijn schoonbroer vertelde me over het PowerSlim programma. Ik werd nieuwsgierig en besloot om een kennismakingsgesprek in te plannen met Evi van Body Slim, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Na een heel fijn en informatief gesprek besloot ik om ervoor te gaan. Maar, voordat ik weer naar huis mocht, vroeg mijn coach Evi me om op de foto te gaan. Verschrikkelijk vond ik het. Evi zei: ‘Straks ben je hier blij mee, geloof me maar’. Ze maakte een foto van me maar ik heb hem niet bekeken. En ja, ze had gelijk. Nu achteraf ben ik blij dat deze foto toen gemaakt is.”

Elle heeft vrij gevraagd van haar werk om vandaag aanwezig te kunnen zijn bij de fotoshoot. “Dat ik nu uitgekozen ben voor deze fotoshoot vind ik echt super leuk! Ik heb nog nooit een fotoshoot gehad!” Samen met haar coach Evi zoekt ze uit welk setje kleding het leukst is en lopen ze richting de fotostudio.

Elle met haar PowerSlim coach Evi

PowerSlim programma

“In oktober 2019 startte ik met het PowerSlim programma. Iedere week ging ik bij mijn PowerSlim coach Evi langs. Zij leerde me hoe een gezond en koolhydraatarm eetpatroon er uit ziet en wat ik beter wel en beter niet kan eten. Samen bespraken we de moeilijke momenten van afgelopen week en gaf Evi me tips hoe ik dit de volgende keer kan aanpakken.

Vooraf was ik bang dat ik maar heel weinig zou mogen eten, maar dat was helemaal niet het geval. Ik leerde een eetpatroon aan met zes eetmomenten op een dag. Zo bestond mijn ontbijt bijvoorbeeld uit een schaaltje kwark met de lekkere muesli van PowerSlim en nam ik als lunch vaak de crackers of het sesam lijnzaadbrood met beleg en wat komkommer, tomaatjes of avocado.

Verleidingen ben ik niet uit de weg gegaan. En dus ging ik gewoon gezellig met mijn vriendinnen uit eten of borrelen. Ik kan nu wel naar huis gaan dacht ik, maar als ik straks op gewicht ben zal ik deze verleidingen ook tegenkomen. Zo leerde ik ook met zulke momenten om te gaan. Mijn vriendinnen hielden rekening met me en ik koos gewoon zelf voor een koolhydraatarm diner of hapjes. Dat ging prima!”

Een stapje dichterbij mijn doel

“Iedere week kwam ik steeds een stapje dichterbij mijn doel. Evi stond dan naast me te juichen als ik weer een mooi resultaat had. Zo leuk om te zien dat ze zo met me mee leefde! Dat gaf me nog meer motivatie. Uiteindelijk heb ik mijn doel bereikt en daar ben ik erg trots op!

Ik had nooit verwacht dat het zo goed zou gaan. Mijn PowerSlim coach heeft me veel geleerd op het gebied van voeding. Zonder haar was het me niet gelukt. Ik heb zoveel van haar geleerd, het heeft mijn levensstijl compleet veranderd en ik voel me er super goed bij.”

In balans blijven

Als we Elle vragen hoe lang ze al in balans is antwoord ze met “Uhm.. volgens mij zo’n 8 weken.” Coach Evi corrigeert haar “Volgens mij is het al bijna een half jaar geleden dat je je doel bereikte!”

Elle: “Het is gewoon een nieuwe levensstijl voor me geworden. Ik weet nu hoe ik mijn gezonde eetpatroon zelf kan voortzetten. Ik blijf rekening houden met wat ik eet en zorg ervoor dat ik voldoende beweeg. Daarnaast gun ik mezelf ook zeker af en toe iets lekkers. Ik houd in de gaten wat het met mijn lichaam doet, maar dat gaat gelukkig goed. Ik ben nu al bijna een half jaar in balans en daar ben ik erg blij mee. Toen ik aan dit avontuur begon wist ik dat mijn doel behouden het moeilijkste zou zijn. Maar eigenlijk gaat het super goed. Ik zie Evi nog steeds één keer per maand. Dit vormt echt een stok achter de deur. We bespreken dan hoe het gaat en als ik nog vragen heb kan ik die haar stellen.

Wanneer ik nu terug kijk naar de foto die we op het begin gemaakt hebben, dan is het eerste gevoel wat in me opkomt een gevoel van schaamte. ‘Waarom heb ik het zo ver laten komen?’ denk ik dan. Maar als ik er langer naar kijk en er met anderen over praat, dan maakt dat gevoel van schaamte ruimte voor trots. Want het is nogal een verschil en daar mag ik trots op zijn, dus dat ben ik ook. Maar dat moet nog groeien denk ik.”

Een inspiratiebron? Ik?

“Wat ik heel bijzonder vond en nog steeds vind, is dat ik op een gegeven moment berichtjes van anderen kreeg waarin ze me lieten weten dat ik een inspiratiebron voor ze ben. Ik? Een inspiratiebron!? Wauw, zo gaaf! Ik heb dan ook met plezier mijn ervaringen met hen gedeeld. Dat ik een fotoshoot bij PowerSlim gewonnen heb en nu ook hier mijn verhaal mag delen vind ik echt een eer. Ik ben trots op mijn resultaat en deel dit graag met anderen. Voor degenen die twijfelen of niet lekker in hun vel zitten, ik kan PowerSlim echt aanbevelen. Voor mij heeft het mijn leven compleet veranderd, ik zou niet meer anders willen!

Vol zelfvertrouwen zagen we Elle weer de deur uit gegaan. En wat een mooie foto’s zijn het geworden, Elle! Je hebt een prachtig resultaat bereikt en straalt. Daar mag je super trots op zijn! 

Fotoshoot met PowerSlimmer Elle

Evi
Coach van Elle

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer