Winkelwagen
Terug

35 jaar uit Urmond

"Nog één poging...*"

Het was oktober 2020... Ik was net bevallen van ons tweede kindje, keek in de spiegel en dacht bij mezelf: ‘Nog één keer wil ik er voor gaan!’. Ik wil een gezondere versie van mezelf zijn, die ik altijd al heb willen zijn. En vooral me lekker voelen in mijn eigen lichaam. Nu was het tijd voor mezelf!

Ik had al een tijdje bewondering voor een vriendin van mij, die stap voor stap dichterbij haar doel kwam met behulp van het PS. food & lifestyle programma. Dus besloot ik om ook contact op te nemen met haar PS. food & lifestyle coach Mieke.

Na mijn eerste gesprek had ik meteen het gevoel dat Mieke dit samen met mij zou aangaan, en me dit nu voor eens en altijd zou gaan lukken. Met het starterspakket onder mijn arm ging ik naar huis. Na één week zag ik al meteen resultaat, dit gaf natuurlijk veel motivatie.

Nieuwe manier van eten

Mijn favoriete producten zijn de muesli’s, melkchocolade chunk, croissantjes en chocoladeparels. De weken gingen voorbij en ik moet zeggen dat het regelmatige eten en de lekkere producten ervoor zorgen dat het heel goed vol te houden is. Geen enkel moment had ik het idee dat ik met een streng dieet bezig was. Ook mijn hele gezin heeft op een nieuwe manier leren eten. 

Natuurlijk heb ook ik mijn moeilijke momenten gehad. Vooral als we bijvoorbeeld een dag niet thuis waren. Maar als je een planning maakt voor het eten en je genoeg producten meeneemt, heb je altijd iets bij de hand en zul je minder snel toch iets anders nemen onder het excuus "Ach voor deze keer".

In balans blijven

Elke week was er weer verbetering te zien. Na een tijdje begon ik er toch in te geloven dat ik écht mijn doel kon gaan bereiken. En dit is me gelukt, na 10 maanden. Wat een fijn gevoel!

Op dit moment zit ik in de laatste fase en eet ik alleen nog de tussendoortjes van PS. food & lifestyle. De verdere eetmomenten van de dag let ik zeker nog op mijn koolhydraatinname. Dit is ook een gewoonte geworden in de regelmaat van de dag. Ik heb er vertrouwen in dat ik een goede balans heb gevonden! Deze zal ik altijd gaan behouden. Het gevoel van fit zijn, alles met mijn kinderen kunnen doen en in elke winkel mijn kleren kunnen kopen wil ik nooit meer los laten. 

Mieke
Coach van Kim

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer