Daniëlle Bal-Koning 49 jaar uit Lisse

Nog nooit zo’n makkelijk dieet gevolgd!*

Na jaren van vele diëten gevolgd te hebben, met wisselend resultaat, had ik de moed eigenlijk wel een beetje opgegeven. Ik kon mezelf er niet meer toe zetten om wéér maandenlang mezelf aan een dieetregime te onderwerpen. Toch was ik niet happy met mezelf.

Ik las iets over het PS. food & lifestyle programma en dacht: “Nog één keertje dan, het moet toch een keer lukken!” Wat ben ik blij dat ik die stap genomen heb. Ik heb echt nog nooit zo’n makkelijk vol te houden dieet gevolgd!

Heerlijke en makkelijke recepten

Toen ik in september begon, schatte Mariska, mijn PS. food & lifestyle coach, in dat ik binnen drie maanden al mijn doel bereikt zou hebben. Nou, dat vond ik wel erg optimistisch, maar na twee en een halve maand was ik er al! Waanzinnig!

PS. food & lifestyle heeft een heel uitgebreid assortiment met producten die echt allemaal heerlijk zijn. Je hebt helemaal niet het idee dat je op dieet bent. Nu ik mijn doel heb bereikt (ik ben er zelfs ruim overheen), moet ik al deze lekkere producten weer weglaten uit mijn dagelijkse menu en stiekem vind ik dat zo jammer.

In het kookboek en op de website van PS. food & lifestyle staan heerlijke recepten die super makkelijk en snel te maken zijn. Ik ben geen keukenprinses, dus dat was voor mij heel fijn. Mijn favoriete recepten zijn de quesadilla’s (waar je twee dagen van kan genieten) en de fusilli met knoflookgarnalen.

Het werkt!

Samen met Mariska, mijn PS. food & lifestyle coach, heb ik een makkelijke en gezonde levensstijl aangeleerd die ik zeker in stand ga houden. Gelukkig mag ik nog een poosje bij Mariska blijven komen voor mijn weegmomentjes en motivatie, je hebt bij PS. food & lifestyle namelijk nog een jaar ‘nabegeleiding’.

Voor iedereen die twijfelt om dit programma te doen, zou ik zeggen: “Het werkt! Gun jezelf dit programma, het is het dubbel en dwars waard.”

Ik ben super trots op mezelf en het resultaat, en voel mij weer zó lekker in mijn vel!

Mariska
Coach van Daniëlle

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Happy New You
Harja Schipperen, 45 jaar uit Beegden "Ik durf het pashokje weer uit te komen* "

Voorheen lachte ik alles weg met een beetje zelfspot, terwijl ik van binnen echt niet blij was met mezelf. Ik schaamde me en durfde de deur bijna niet meer uit.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Pauline Wingelaar, 36 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer