Winkelwagen
Terug

55 jaar uit Mijdrecht

"Nog steeds onwennig in mijn nieuwe lichaam* "

Het was juni 2023 toen ik de kans kreeg om met PS. food & lifestyle programma te beginnen. Mijn zus Shirley, die haar streefgewicht al in vier maanden bereikte met hetzelfde programma in 2022, was mijn grote voorbeeld. Geïnspireerd door haar succes, was ik vastberaden om dezelfde transformatie door te gaan.

Al snel een routine

Via Shirley ben ik in contact gekomen met haar PS. food & lifestyle coach, Annemarie, en ik moet zeggen dat we meteen een klik hadden. Ik ben ontzettend blij en trots dat ik Annemarie als mijn coach heb. Ze heeft me uitstekend begeleid.

De PS. producten en het regelmatig eten waren in het begin even een uitdaging maar al snel werd het een routine. Mede dankzij mijn wekker die me herinnerde aan mijn eetmomenten.

Ik ben nog steeds onder de indruk

Mijn traject verschilde van dat van Shirley; door mijn traag werkende schildklier en mijn allergieën voor lactose en gluten, waardoor ik aanvankelijk terughoudend was met sommige PS. producten. Dit maakte het lastig, maar na verloop van tijd ging het steeds beter. De recepten die in de boeken staan en op de website te vinden zijn, zijn zo ontzettend lekker. Ik raak er snel verzadigd van en ik heb geen last van een hongergevoel gehad.

Ondanks mijn gezondheidsuitdagingen, verloor ik ruim 14 kg in zes maanden. Een prestatie waarvan ik nog steeds onder de indruk ben. Ook anderen zijn verbaasd over mijn snelle resultaten! Ik blijf genieten van wat ik doe en laat deze positieve energie mij verder inspireren en motiveren.

Ik voel me een model

Nu, slanker dan ooit, voel ik me soms nog steeds onwennig in mijn nieuwe lichaam. Winkelen voor maten small en medium is een droom die uitkomt, en dat ze passen zorgt ervoor dat ik me een model voel! Het gaf me zo’n heerlijk gevoel, want het is lang geleden dat ik deze maten aankon. Het is fantastisch om te zien hoe mijn kleding nu prachtig aansluit en wat PS. food & lifestyle allemaal voor me betekend heeft.

In balans blijven

Ik ben erin geslaagd om mijn valkuil goed te weerstaan, want alles wat PS. food & lifestyle aanbiedt is gewoonweg heerlijk. Als we een verjaardag hebben, neem ik mijn eigen reepje mee voor bij de koffie. Het gebakje is dan overbodig.

Nu ik verder ben, neem ik slechts een heel klein stukje gebak. En de volgende dag houd ik er rekening mee dat ik weer strikt ben voor mezelf. Het zou namelijk zonde zijn om weer helemaal los te gaan.

Annemarie heeft me verteld dat ik af en toe een dagje mag genieten, zolang ik het de dag erna maar weer op pak. Zo is het leven, in balans blijven. Mijn grootste eyeopener was het inzicht in de kracht van eiwitten voor mijn lichaam. Daarnaast is regelmatig eten en voldoende groenten binnenkrijgen ook van belang. En thuis eten ze ook gewoon mee!

Ik ben ontzettend enthousiast

Toen ik eenmaal mijn leefgewicht had bereikt, viel er meteen een last van mijn schouders af. Ik vroeg mijn coach om advies over hoe ik verder moest gaan als ik mijn streefgewicht had bereikt. Variant 2 van  fase 3 (intermittent fasting: 16 uur vasten, 8 uur eten) past perfect bij mijn huidige situatie.

Ik zal blijven knokken om mijn streefgewicht te behouden, maar mijn coach zegt dat een kleine misstap geen probleem is. Zolang je maar weer op het juiste pad komt. Ik ben ontzettend enthousiast over PS. food & lifestyle en deel mijn ervaring graag met anderen. Voor iedereen die snel en lekker wil afvallen, raad ik het programma zeker aan. Het werkt super!

Annemarie
Coach van Judith

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer