Winkelwagen
Terug

34 jaar uit Leerdam

"Nu begin ik iedere dag met een lach!*"

Een nieuw jaar – een nieuwe kans, zo ging ik 2018 in. Ik was al geruime tijd te zwaar en dat zat me zo dwars… Wat me nog meer dwars zat: ik had eerder al een paar pogingen gewaagd om lekkerder in mijn vel te zitten. Onder andere bij een diëtist en met Sonja Bakker. Ik viel dan wel wat af, maar het kwam er ook weer bij. Vooral als ik stress ervaar loopt mijn gewicht gevaar, om het maar eens dichterlijk uit te drukken.

Gelukkig stond ik niet alleen in mijn wens om mijn levensstijl te veranderen. Mijn moeder deed graag met me mee. Omdat we goede berichten hoorden over PowerSlim, zijn we eens met Rebecca van La Peau Satin in Leerdam gaan praten. Het principe van PowerSlim sprak ons aan: je kunt gewoon eten, driemaal per dag en tussen de maaltijden mag je ook een tussendoortje. De producten zijn anders samengesteld, ze hebben een verlaagd koolhydraatgehalte en zijn eiwitrijk. Dat is het geheim achter het goede effect.

Ik had enorm veel baat bij de producten en de consulten met mijn coach. Het is leuk om lekker te eten en verantwoord bezig te zijn. Ik ben superblij met het resultaat: mijn kleding staat leuker en ik voel me goed. Big smile voor PowerSlim!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer