Winkelwagen
Terug

31 jaar uit Zundert

"Nu ben ik een stuk zelfverzekerder!*"

Mijn naam is Laura Damen en ik kom uit het zuidelijke Zundert. PowerSlim heeft voor mij diverse deuren geopend. De grootste deur is de deur groente. Voorheen at ik geen groente, door PowerSlim heb ik ze leren eten. Door de diversiteit van de PowerSlim producten kun je de groente op zoveel verschillende manieren klaarmaken, dat het ook leuk blijft om ermee te koken en het te eten. Het was al jaren geleden dat ik bloemkool gegeten had en ik vond het nu gewoon lekker smaken. Ik heb zelfs voor de allereerste keer asperges gegeten, en zelfs dat vind ik best lekker!

Ik ben altijd open en eerlijk geweest en heb mij nooit geschaamd dat ik aan het afvallen was. Het was ook nodig, mijn knop was om. Ik was te dik en er moest wat aan gedaan worden. Zo kwam ik uit bij voedingscoach Charlotte van Schoonheidsinstituut Marlotte in Sprundel. Ik heb eerst een informatiegesprek aangevraagd, om meer uitleg te krijgen voordat ik er eventueel aan zou beginnen. Tijdens dit gesprek werd alles duidelijk en rustig uitgelegd aan de hand van een schema. Daarnaast kon ik genoeg vragen stellen. Die avond heb ik besloten om met het PowerSlim programma te starten. Ik nam het starterspakket dan ook meteen mee naar huis.

In het begin moest ik even wennen. Maar na een paar weken had ik de smaak te pakken. Iedere week ging ik langs bij Charlotte waar ik gewogen werd en de vorderingen met haar besprak. En ook iedere week wist zij mij nog wel een tip mee te geven waar ik nog op kon letten.

Toen kwam Charlotte met de vraag of ik het nieuwe gezicht van PowerSlim wilde worden. Voorheen had ik dat afgeslagen maar nu ben ik een stuk zelfverzekerder.

Mijn streefgewicht is inmiddels bijna in zicht. Bij deze bedank ik alvast PowerSlim en schoonheidsinstituut Marlotte. Bedankt dat ik nu lekker in mijn vel zit. Jullie maken afvallen weer leuk.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer