Winkelwagen
Terug

42 jaar uit Tilburg

"Ook het jaar nabegeleiding sprak mij erg aan*"

Nadat ik meerdere diëten de afgelopen jaren heb gevolgd, bleef ik steeds in dezelfde valkuil vallen. Het afvallen lukte wel maar daarna op gewicht blijven was me nog nooit gelukt.

Na twee bevallingen en wat dieptepunten later dacht ik ‘Het is nu of nooit’. Ik zocht een manier om een gezonde levensstijl aan te leren die ik kan toepassen binnen mijn werk en gezinsleven. Ik werk als verpleegkundige op de spoedeisende hulp en ben moeder van twee jonge kinderen.

Ik ben op internet gaan zoeken en kwam steeds bij PowerSlim uit. Ik ben me gaan verdiepen in het PowerSlim programma en dat sprak me heel erg aan. Een koolhydraatarm eetpatroon met zes eetmomenten op een dag en persoonlijke begeleiding van een coach. Ook het jaar nabegeleiding na het behalen van je streefgewicht sprak mij aan. Dat is immers iets waar ik altijd veel moeite mee had. Dat sporten niet heel belangrijk was vond ik ook fijn, ik ben niet zo sportief en heb daar ook weinig tijd voor. Dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met voedingscoach Monique, een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Door mijn werk als verpleegkundige op de spoedeisende hulp werk ik erg onregelmatig en ben ik afhankelijk van de drukte tijdens mijn werk of ik kan eten of niet. Doordat ik zes eetmomenten op een dag heb, zit ik steeds vol en heb ik voldoende energie om tijdens het werk te kunnen presteren. De PowerSlim producten zijn heerlijk en er is voor ieder wat wils. Of je nu van hartig houdt of van zoet, er zit altijd wel wat tussen.

Dankzij PowerSlim en mijn coach Monique heb ik nu een andere leefstijl gevonden waar ik me zeer prettig bij voel. Ik zit nog in de stabilisatiefase, dus klaar ben ik nog niet. Maar ik heb er vertrouwen in dat het me gaat lukken. Ik heb zelfs mijn crosstrainer weer uit het stof gehaald en ben gaan sporten.

Monique
Coach van Karin

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer